УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!
Свържете се с автора на петицията
Нека всички си припомним,разказа на Николай Хайтов-"Електриката на Митя Питето" и какво недоверие и подигравки е отнесъл този герой заради твърдението си,че е възможна електрификацията на земята!
Това е една прекрасна възможност,която буквално ще ни изстреля в космоса и ще направи всички ресурси достъпни за човечеството!И най-вече ще ни направи независими от монополите!!!!!!
Това е революционно. Браво
Моля да ми бъде зачертнат гласа..Тази петиция подвежда хората.Отказвам се защото, тя не информира и не предложи нищо на правителството на Орешарски..Зад тази петиция се крият мизерници и съюзници на БСП,ДПС, ВМРО и Атака...Не им вярвайте хора...Като запала клетка са, чакат си времето за да се активират!
Re: д
Е И ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТАКИВА НЕЩА
ТА ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЗА ТЯХНИТЕ ЖОБОВЕ И НЯМАТ ВРЕМЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ
ОТ ТАКИВА ТЕХНОЛОГИИ
Re: д
А БЕ ТЕ НЕГО ЛЪЖАТ ,А САМО ГО ЗАБЛУЖДАВАТ И НЕ МУ РАЗРЕШАВАТ ДА ГО ПРОИЗВЕЖДА ЕТО ВИЖ КАКВО ПРОИЗВЕЖДА МАЕСТОР ТРИЧКО ///
Уникално изобретение разработиха български инженери САМО ЧЕ ЯМАТ И НЕ МОГАТ ДА ГО ПАТЕНТОВАТ ЕДИН СЪВЕТ БЪЛГАРИ БЯГАИТЕ В АМЕРИКА ТАМ ВСИЧКО ПАТЕНТОВАТ И ЧАКАТ НА СТЕН БАИ,,,,
Re: За нов морал в политиката
#26: Youliart - За нов морал в политиката
ДА ТАКА Е само че Българина има една лошя черта ,зависта и злобата
Я НЕСАКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ А САКАМ НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ
Re: генерално.
А БЕ Вие от Марс ли падате я си спомнете за АЛЕКО какво казва баи ГАНЮ едните и другите МАСКАРИ само че изглежда вината си остава наша СЛЕД КАТО СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ТАКИВА
НО ИМА СИ ЕДНА ПОГОВОРКА ////ПРОСТ НАРОД БЕДНА ДЪРЖАВА///А УМНИТЕ гушат чуждите държави като им отварят тъпите глави със новите технологий
| This discussion has been closed. |
paul
tom.josh @ blumail.org не мога да раздават номера му защото той ми каза, че не желае да бъде обезпокояван от много хора по целия свят .. той каза, че неговото съобщение е наред и той също има уеб сайт , ако искате да го посетя там " той ще отговаря на всички имейли най-скоро .. Надявам се да помогна ф прекалено .. Успех . сайта му е tom.josh @ blumail.org