Нямаш право да отнемаш живот / You have no right to take a life!
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: ужас ужас
Първо не ме наричай Фано, коляй си кокошките колкото искаш-то ти личи. Да не съм писала аз конституцията? хахахахах Боже, Боже!
Re:
Лошото е, че вече се молим нещата да се задействат и след като има гласност. Не знам на къде отиват нещата!
Re: Re: За първи път мангал да свърши нещо в полза на обществото
#49: - Re: За първи път мангал да свърши нещо в полза на обществото
НЕНОРМАЛНИК ТЪП, КОЕ Е ПОЛЗАТА ЗА ОБЩЕСТВОТО ИДИОТ НЕДОМАСЛЕН? САДИСТИ да има по път и над път? идиот смотан тъп!
Re:
Трябва всички да изпратят сигнал до Гл.Прокурор на основание чл.205 от НПК(Нказателно процесуален кодекс), с което съобщават, че са узнали за извършено престъпление по 325, б от НК(Накзателния кодекс) и прилагат линк от материала. Настоява се извършителят да бъде осъден като получи ефективна присъда за причиняване на смърт на куче.
Трябва всички да изпратят сигнал до Гл.Прокурор на основание чл.205 от НПК(Нказателно процесуалеRe:
Re:
Наказанието е затвор и глоба за такова деяние, а не глоба или пробация. И точно това искат да променят комунистите с проекта си за Нов наклазателен кодекс. Пишете до Министертвото на правосъдието - министър Зинаида Златанова, СТАНОВИЩЕ относно Проект на нов наказателен кодекс, че в частта си за животните той е АБСОЛЮТНО незаконосъобразен, защото няма мотиви за намаляване на наказанията, а ТОЧНО ОБРАТНОТО. тРЯБВА НЕЗАБАВНО да се облекчи процедурата за ефективни присъди и да се завишат наказанията. Всеки гражданин има право като заинтересовано лице да предостави до 14.01.2014г. своето мнение на имейли: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
Re:
Наказанието е затвор и глоба за такова деяние, а не глоба или пробация. И точно това искат да променят комунистите с проекта си за Нов наклазателен кодекс. Пишете до Министертвото на правосъдието - министър Зинаида Златанова, СТАНОВИЩЕ относно Проект на нов наказателен кодекс, че в частта си за животните той е АБСОЛЮТНО незаконосъобразен, защото няма мотиви за намаляване на наказанията, а ТОЧНО ОБРАТНОТО. тРЯБВА НЕЗАБАВНО да се облекчи процедурата за ефективни присъди и да се завишат наказанията. Всеки гражданин има право като заинтересовано лице да предостави до 14.01.2014г. своето мнение на имейли: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
Polina Kouumdjiev
| This discussion has been closed. |