Peticiq.com

Против опита за държавен преврат

Да спасим България

Гост#1 Jun 08, 2021, 17:41
Напълно съгласен. Ще направя всичко възможно да присъствам. Докога ще търпим безчинствата в Родината ни ?
Гост#2 Jun 08, 2021, 18:10

Да..време е за организация за нормализиране на държавага ни!Подкрепям ви от Пловдив!

Избирател#3 Jun 08, 2021, 18:16

Против опита за държавен преврат

За управлението на този мръсник - Румен ДесиРадев (на Генерал Деси пухльото (= путьо+мухльо) - има само една дума - МРАКОБЕСИЕ! Това отмъстително човече трябва в момент да се намира в затвора заради държавна измяна, а не да държи кабинет в центъра на София. Нещата изглеждат така - когато е събрал подбраните от него временни служебни  министри сигурно им е заявил нещо в следния дух: "Основната ви задача през следващите два месеца ще бъде да дискредитирате по всякакъв възможен начин предишните управляващи. И ПЪЛНА ЧИСТКА! Това да ви бъде приоритет, а не предстоящите избори."  И наказателните акции по всички министерства започнаха. Недостойно и подло човече, това не може да бъде никакъв генерал - срам за армията!

Гост#4 Jun 08, 2021, 20:07

Браво

Гост#5 Jun 09, 2021, 13:44
Всичко това е истина. Пред голяма опасност сме. Да се мобилизираме и да гласуваме за ГЕРБ, за да спасим демокрацията.
Гост#6 Jun 10, 2021, 05:25
Поздравления!
Гост#7 Jun 10, 2021, 16:15

Напълно съм съгласна с изложението. То повтаря разсъжденията ми в доста по-цивилизован вид. Подкрепям напълно. Браво и успех. Дано има повече четящи и мислещи българи,а не руснаци

Да се обединим с ГЕРБ

Гост#8 Jun 10, 2021, 16:17
Позицията ми е твърда ! Не може , ДС и зависими комунисти да ни определят начина на ЖИВОТ !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.