Против опита за държавен преврат
Продължаваме напред
За съжаление, здравословното ми състояние не позволява да присъствам физически, но от цялото си сърце и душа подкрепям ициативата! Бъдете здрави и благословени!
С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС!
МАРГАРИТА ПЕТРОВА
коригиране на мястото
Благодаря че ви има, защото това не може да продължава. Надявам се като се промени мястото, да знам от колко часа и кога ще бъде.
Подкрепям!
Леля Ог
Цялото ми семейство подкрепя съпротивата срещу криминалните типове, което безнаказано вандалстват, трошат, мърсят, нападат и безчинстват в града ни. Шепа хора, обезумели от злоба и безсилие ни направиха на маймуни!! Трябва да бъдат спрени, но не съм оптимист, че ще успеем! Ако можем, непременно ще дойдем! Подкрепяме инициативата да се спасим сами от тия уроди!
Аз и семействто ми подкрепяме безусловно съжаляваме че не сме от София да окажем рисъствена подкрепа .С Вас сме
Пълна подкрепа от Варна - от мен и семейството ми! И дано правителството най-после се усети, че основното му задължение е да опазва обществения ред. Тази шайка нехранимайковци и рубладжии може да бъде изметена от кръстовищата за 15 минути, както вече беше направено веднъж. По-трудно може да бъде изметен главният руски агент Радев, но смятам, че има начини да бъде подведен под отговорност за опит за организиране на преврат.
Чудесно ! Уведомявайте ме, моля ! Ще следя новините внимателно и ще се включвам в начинанията при всяка възможност от моя страна !
Чудесно, уведомявайте ме, за да се включвам в начинанията при всяка възможност !
Против преврата на Радев
Подкрепям Ви,с цялото си чувство на отговорност към страната си съм Против организираните от Радев нецивилизовани бунтове и метежи.
Против безотговорните действия за преврат на Радев
Не подкрепям нецивилизованите бунтове и метежи на Радев.Импийчмънт!