За бойкот на Олимпиадата в Сочи

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За бойкот на Олимпиадата в Сочи


Гост

#26

2013-12-17 03:48

А коя е империята на злото:))) ???

Гост

#27

2014-01-12 13:07

До кога убийствата ще раждат имидж? До кога лъжата и бруталността ще се наричат демокрация? До кога няма да разбират хората, че убийствата ще бъдат заплащани сурово? След години наказанието връхлита на много висока цена- цената, която сега събирате с лъжливите си благотворителни Коледи за болни, катастрофирани или увредени по рождение деца! Децата изкупуват тези грехове. Не се чудете защо се раждат болни, увредени и нещастни. Животът когато дойде време за плащане на високата цена на убийствата преди, за които никой сега не иска да говори, тогава животът става ад и преминава в събиране на пари за здраве. Дошло е времето ...... изплащането на високата цена..До кога безумният човешки род ще убива природата и нейните деца? ДОКОГА смъртта ще прави пари, а после нещастните деца ще плащат със здравето си? Докога бездушни и алчни хора ще пишат съдбите на нашите ангели - децата? Нека всички кажем "НЕ" на отровата, която ни залива!!!!!!!!!!!!!!!
Грета Коновска

#28 всяко убийство на дърво, птица или животно е УБИЙСТВО и после идва ден за разплащане и тогава мъката

2014-01-12 13:12

До кога убийствата ще раждат имидж? До кога лъжата и бруталността ще се наричат демокрация? До кога няма да разбират хората, че убийствата ще бъдат заплащани сурово? След години наказанието връхлита на много висока цена- цената, която сега събирате с лъжливите си благотворителни Коледи за болни, катастрофирани или увредени по рождение деца! Децата изкупуват тези грехове. Не се чудете защо се раждат с аномалии. ЕТО ЗА ТОВА! За да изкупуват греха на убийствата! Животът когато дойде време за плащане на високата цена за убийствата преди, за които никой сега не иска да говори, тогава животът става ад и преминава в събиране на пари за здраве. Дошло е времето ...... на изплащането на високата цена..Безумният човешки род продължава да вилнее и да убива жестоко природата и нейните деца? ДО КОГА смъртта ще прави пари, а после нещастните деца ще плащат със здравето си? До кога бездушни и алчни ИДИОТИ хора ще пишат съдбите на нашите ангели - дечицата? Нека всички кажем "НЕ" на отровата, която ни залива!!!!!!!!!!!!!!!
za Грета Коновска

#29 ГРЕТО пий си хапчетата редовно !!!

2014-01-13 12:58

малиии, ама ти наистина си много проста и тъпа кифла. Видно е че изкупуваш доста грехове на родителите си , че и на прародителите си .
Бих питал -докога мърши като тебе ще ми защитават уличните помияри и докога ще страдат нашите ангели - дечицата?
Нека всички кажем "НЕ" на уличните помияри и мършите които ги защитават !!!
УБИЙ КУЧЕ -СПАСИ ДЕТЕ !
Жорж Ташев
спортист

#30 ДА на олимпиадата .

2014-01-13 13:11

Когато не можете дапостигнете нещо в живота си , не пречете на другите да го постигнат .
Щом не Ви харесва цивилизацията не -заминавайте в гората, живейте там и се наслаждавайте на природата и животните.
гост

#31 Re:

2014-02-04 17:30

#25: -

Русия е империята на злото, а Турция на доброто! Долу Русия искаме си отново Българистан!

немо

#32 Re:

2014-02-04 21:03

#1: -

300 подписа и 1100 споделяния...обаче стотици хиляди души подкрепяли...?!?!

Иначе статията вероятно е писана от сценарист на "Комиците"...

Д-р Куров - Сексолог

#33

2014-02-07 18:16

Относно коментар #30: Приятелю, Грета Димитрова Чернева-Коновска- ТЕЛЕФОНИ: 0886 844 699 И 0886 844 698 от Велико Търново е една нещастница, недоебана, незадоволена, неначесана, както искате го наричайте. Кобилкина го казва кратко и ясно: незадоволена жена е като терорист с бомба в ръка. Хапчетата няма да и помогнат, нужен и е здрав прав корав!!! Но не може да си го намери, това е.