ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ, КОНСТИТУЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, ИЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ, КОНСТИТУЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ, ИЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ
Гост |
#12013-03-04 23:38Размирните времена работят за такива рублояди. |
Гост |
#22013-03-04 23:45Български националист-русофил е дървено желязо, оксиморон, а волен е изключително себично и меркантилно копеле, което лъже хората с фантастични обещания, което си е чисто мародерство! |
Гост |
#32013-03-04 23:56Настоявам на Г-н Сидеров да се назначи тройна медицинско-психиатрична експертиза!!!! |
Гост |
#42013-03-04 23:58Недопустимо за европейски политик |
Гост |
#52013-03-05 00:04Също така моля опасния за българското общество чрез перманентни екстремистки призиви, психопат Сидеров, да бъде освидетелстван от безпристрастни съдебни психолози и му бъде снет парламентарния имунитет, съответно бъде съден или пратен на психотерапевтично лечение. Във всеки случай недопускан в Българския Парламент и в политиката. И нека да спре да се произнася по българските дела лице чиято родина е путинска Русия, и който през целия си съзнателен и несъзнателен живот, няма дори 1 ден работен стаж. Аз избирам Европейска правова демократична България, а не отечественофронтовски азиатски путинизъм, затова моля моите приятели и съмишленици да разпишат петицията, на Сидеров да му се потърси незабавно съдебна отговорност за изключително ксенофобски и агресивни изявления открито в публичното пространство. |
Гост |
#62013-03-05 00:25Кой е волен сидеров - ФЮРЕР НА АНТИБЪРГАРСКАТА РУСКА НАИОНАЛ -КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА атака !!! ОТВРАТ !!! |
Гост |
#72013-03-05 00:37Червено-кафявата-зелена ос -- "Нещо, по което съм категоричен: няма и едно кресливо публично действие на Волен Сидеров и сидеровци, което да не е поръчано и режисирано от московските им кукловоди." |
Гост |
#82013-03-05 00:48Моля за прокурорска проверка на изявлението на Сидеров. |
Гост |
#92013-03-05 07:34Сидеров е луд за освидетелстване,страхувам се от него,нима не го виждат компетентните органи!! |
Гост |
#102013-03-05 07:45Сидеров отдавна е доказал че е за друго място..... |
Гост |
#112013-03-05 08:49Крайно време е да се спазват законите и Волен Сидеров да бъде поставен на мястото му. Тези волни негови съчинения и действия трябва да бъдат пресечени от властите, защитаващи закона. Петицията е навременна и издържана текстово. Стига е лъгал и подвеждал неуките хора Сидеров, за да си осигури още един мандат в парламента. Той разчита на късата памет и глада на хората и ги манипулира с празните си приказки, разбира се тези , които му се връзват. Разкрийте истинската същност на Волен Сидеров докрай за да няма повече спекулации по тази тема. Той е подставено лице на някои кръгове, вие ще откриете на кои и ги изобличете. |
Гост |
#122013-03-05 10:58Омерзен съм от това,че в протестите се допусна да се чуват гласовете на провокаторите,агентите на ДС,платените клакьори на партиите и мафията!Омерзен съм от дезертирането от протестите,на естествените будители на нацията-българската интелигенция!Омерзен съм от гигантската манипулация от група предатели на нацията ни,които са под прякото ръководство на руските служби и които превърнаха българския народ в стадо овце,които се лутат без посока и без ценностна система по софийските улици!Омерзен съм от това,че е възможно в днешната уж "модерна"епоха,национал-социалисти,като Сидеров или болшевишки групички ,като тази на "Че Гевара"да могат да заблудят толкова хора с налудничавите си идеи!Омерзен съм от това,че народът ни не може да направи разлика между тях,и стойностните хора в политиката,защото такива има!Омерзен съм от това,че толкова много хора в България вярват на внушения им от ДС принцип-"ВСИЧКИ,ОСВЕН НАС-СА МАСКАРИ"!Омерзен съм от това,че талантливото ми дете,тръгна по света,да си търси "по добро място"за живеене,а ние-възрастните му родители,нуждаещи се от неговата грижа,сме принудени,в името на неговото щастие,да се правим на щастливи от раздялата ни с него!Омерзен съм от това,че държавата ни се превърна в "кръстопът на наркотрафиканти",територия за овладяване от чужди сили и наши еничари,а хората,които сме избирали да ни защитават от това,гледат да получат само по голям дял от баницата,наречена България!Омерзен съм от това,че 2/3 от българския народ също е омерзен,но не може да си върне държавата,защото,под ръководството на червените фашисти,са доведени до безпомощно състояние!Омерзен съм от това,че надеждата е почти угаснала,и все повече българи намират спасение само в смъртта!Омерзен съм,но...съм готов да се боря-стига да се намерят...нормални хора,които не искат да се примирят! |
Гост |
#132013-03-05 14:00Според мен изявлението на Сидеров е противозаконно! Прокуратурата трябваше досега да се самосезира,но аз лично се съмнявам, че ще предприеме някакви действия! Парламентарният имунитет в случая не трябва да има възпираща роля,защото се касае за призиви,засягащи националната сигурност! Сидеров,обаче има силен коз и той се състои в това,че всеки психиатър лесно би го обявил за луд и той ще се размине с последствията. И друг път съм имал възможност да кажа,че наличието на хора,като Сидеров,Янев и др.във политиката, показва колко е зле нашата държава България! |
Гост |
#142013-03-05 19:18Настоявам да се потърси отговорност от провокатора Сидеров за поредното му антиконституционно, подстрекаващо към насилие изявление! |
Гост |
#152013-03-05 21:07Отдавна АБПФК-тата, техните наследници - синове, дъщери, внуци, а вече и правнуци, издънки на шумкарите от времето на II-рата светова война, трябваше да си намерят мястото в създадените от тях контрационни лагери Белене, Скравена и др.под. |
Гост |
#162013-03-06 02:49Интересно, все пак, г-н Плевнелиев, как така един президент черпи основания за решението на кого да предложи третия мандат от противозаконния рекет на един самозабравил се депутат? |
Гост |
#17 Как и защо2013-03-06 07:03Ще повторя написаното преди мен - Интересно, как така един президент - Плевнелиев, черпи основания за решението на кого да предложи третия мандат от противозаконния рекет на един самозабравил се депутат? |
Гост |
#182013-03-06 12:12Кой се притеснява от смешници. Волен не е Хитлер. Той е платен. Има си работодател. |
Гост |
#192013-03-06 14:18Властта трябва да спре незабавно действията на този психопат ,защото ще предизвика непредвидими и необратими процеси в обществото.Това му поведение никой неможе да го търпи повече. |
Гост |
#202013-03-06 16:45А беще редактор на в-к "Демокрация". Предполагам, лична омраза го гони този г-н. |
Гост |
#212013-03-06 17:36Ако през 1933 г. Хитлер беше осъден, нямаше да загинат милиони. |
Гост |
#222013-03-07 19:00Крайно време е на този човек да му бъде свален дипломатическия имунитет и да бъде даден на съд! |
Гост |
#232013-04-08 10:56 реди всичко,неволно или не господин Президентът излъга,казвайки "Костов поиска властта".Костов поиска мандата,за да го предостави отново на ГЕРБ,за да състави експертно правителство,така както би постъпил истинският държавник в трудни за народа му времена. |
Гост |
#242013-04-11 10:11ИСКАМ ПРИНУДИТЕЛНО ВЪДВОРЯВАНЕ НА ВЪПРОСНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН В СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗАВЕДЕНИЕ И ЗАБРАНА И РАЗТУРЯНЕ НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ "АТАКА" - ИЗПОВЯДВАЩА ПРО-ФАШИСТКА ИДЕОЛОГИЯ И ПРОПОВЯДВАЩА РАСОВА И РЕЛИГИОЗНА НЕТЪРПИМОСТ, СЕЕЩА ОМРАЗА В ОБЩЕСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
5259 Създадено: 2025-05-10
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
2088 Създадено: 2025-05-08
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
8609 Създадено: 2022-08-10
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на алтернативни пътища на ул. "Коматевско шосе"
845 Създадено: 2025-05-10
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
670 Създадено: 2025-05-05
‼️СТОП на делничните протести по бул “ Цар Борис III “ от Княжевци ‼️
505 Създадено: 2025-05-11
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
1898 Създадено: 2025-04-29
Защита на светския характер в българското образование
409 Създадено: 2025-05-07
Промяна на 45-минутните часове
463 Създадено: 2025-04-09
БЕЗ СТРАХ ОТ КУЧЕТА-УБИЙЦИ В БАНСКО/NO FEAR OF KILLER DOGS IN BANSKO
1046 Създадено: 2025-05-02
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
11784 Създадено: 2025-02-13
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
206 Създадено: 2025-05-10
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1769 Създадено: 2015-10-22
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
3509 Създадено: 2022-03-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
203162 Създадено: 2025-03-14
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
1025 Създадено: 2025-04-08
БНТ - достойно заплащане за достойна медия
150 Създадено: 2025-05-12
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8630 Създадено: 2025-02-08
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12383 Създадено: 2025-04-16
„Да спрем зарята в България – в защита на хората, животните и природата“
110 Създадено: 2025-05-07