За Синеморец, Варвара, Резово, Ахтопол и горите на природен парк "Странджа". Последен шанс да опазим планината и южното ни море от изсичане и бетониране
Благодарност
За Синеморец, Варвара, Резово, Ахтопол и горите на природен парк "Странджа". Последен шанс да опазим
Аз лично обожавам природата на Синеморец, Варвара, Резово, Ахтопол и горите на природен парк "Странджа". Районът е изключително красив. Често го посещавам и ще ме заболи изключително много, ако някой се опита да посегне и унищожи тази красота. Това, което Вие правите, е достойно за уважение. Не всички искат бетон. Някои предпочитат чиста и недокосната природа, на която да се любуват. Пожелаваме си от сърце успех. Дано подписите ни не се окажат безполезни и успеем да постигнем крайната си цел - да опазим планината и южното ни море от изсичане и бетониране.
Успех! Дано всичко бъде наред!
Здравейте. Каузата е много хубава, дано имаме успех. Благодаря Ви, че ми писахте. Искам да помоля, ако има развитие да ми пишете пак. Като цяло да ме информирате какво се случва. Благодаря! Лек ден!