Peticiq.com

Да подкрепим открито реформаторската политика на ГЕРБ

Свържете се с автора на петицията

Гост#76 Dec 03, 2011, 03:45
Подкрепям и ще продължавам да подкрепям и в бъдеще реформаторската политика на партия ГЕРБ и на правителството с министър председател Бойко Борисов защото за България , за българските граждани и общество ,няма друга разумна алтернатива,която да изведе страната от състоянието в което се намира в момента! Убеден съм , че след два мандата на управление на страната от правителство на партия ГЕРБ водено от Бойко Борисов ,България щв се нареди сред проспериращите държави в Европа с модерна инфраструктура , стабилна икономика , процъфтяващи култура,образование , наука,здравеопазване и спорт и значително повишен стандарт на живот!
Гост#77 Dec 03, 2011, 07:13

За непреходните ценности и човешко достойнство

Крайно време беше,идеите на ГЕРБ,тоест нашите идеи,да се осъществят. След толкова години управление,на мизерни,жалки,продажни и крадливи политици,се намериха смели мъже и жени.Да ги защитим подобаващо. Защо трябва да слушаме постоянно,вечните кресльовци на мафията,бсп,дпс и останки от жълтите слуги.Вярно е,че гласът на почтените и достойните Българи се чува рядко,но той е значим и меродавен,когато звучи.

Гост#78 Dec 03, 2011, 08:44
Нека подкрепим правителството на ГЕРБ и да им дадем шанс да променят България.
Гост#79 Dec 03, 2011, 10:22
Приветствам политиката на Герб и харесвам много финансовата политика на Симеон Дянков. Много искам нещо да се промени и съм абсолютно убедена, че промяна от комунисти не може да има. Продължавайте напред и не се отказвайте. Подкрепям ви изцяло и ви желая успех!!
Гост#80 Dec 03, 2011, 12:03
Едно добро дело!
Гост#81 Dec 03, 2011, 13:19
Komunistite ograbiha Balgaria , a sega vsi4ki iskat pari. Ot kade? Nujni sa promeni
Гост#82 Dec 03, 2011, 13:27
Ако не посегне на парите на олигарсите чрез следприватизационния контрол, чрез КЗК за монополите и картелите и чрез МВР за всякакви престъпни схеми Бойко Борисов ще си иде на следващите избори и може да се сърди само на себе си. НАродът ТОВА иска.

This comment has been removed by the author of the petition.

Гост#84 Dec 03, 2011, 14:24

Има една поговорка "Куция кон не се лекува, а се сменя". Мисля, че много голяма част от системите в България не работят. така, че е нужна промяа. Модела трябва да се промени така, че пълна подкрепа.

P.S. Не трябва да забравяме, че човека е хуманно същество. Така, че трябва да си помагаме едни на други.

Гост#85 Dec 03, 2011, 16:34
Непопулярните мерки особено в период на криза могат да се правят само от истински и отговорни пред народа МЪЖЕ! Тежките решения сега са гарант за по-добро бъдеще на самите нас, а и на децата ни!Вярвам Ви и искренно Ви подкрепям!

Гост#87 Dec 03, 2011, 19:33
Никога България не е имала по-успешно правителство от това на ГЕРБ!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Гост#91 Dec 04, 2011, 10:26
За един по-добър живот в България.
Гост#92 Dec 04, 2011, 12:12
Изцяло подкрепям прозрачната, правилна е предвидима политика на правителството. Реформите са жизнено необходими!

Гост#94 Dec 04, 2011, 13:49
Трябва да се направят най на после.От 1990 г. в БДЖ има съкращения и аз съм една от съкратените преди 6 години.Сега се казва че през времето на предното правителство е имало 5 000 назначения,но това не някой от нас с 20 год.трудов стаж,необходимото образование и квалификация, а съвсем нови за системата хора.И.Костов се уплаши и не проведе навремето започнатите "реформи" и падна от власт.Г-н Борисов да не се страхува,болезнено но и крайно необходимо.
Гост#95 Dec 04, 2011, 15:16

Най доброто Българско Правителство за всички времена.Провежда иновационна и реформаторска политика.Приветствам и подкрепям това правителство начело с Премиера г-н Борисов

Гост#96 Dec 04, 2011, 16:42
Точно така г-н Борисов продължавайте в същия дух!Аз Ви подкрепям.
Гост#97 Dec 04, 2011, 16:55
В България има реформи, които още преди години е трябвало да бъдат направени, сега правителството вече ги започна и това е на-добрия ход ! Реформите трябва да бъдат завършени, от това зависи бъдещето на икономиката и на самото ни общество !
Гост#98 Dec 04, 2011, 17:08
Продължавайте с реформинте, народът има нужда от действие!