Създаване на пешеходна пътека пред 1ДКК

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Създаване на пешеходна пътека пред 1ДКК


Гост

#1

2015-10-27 14:47

Подписах този петиция, защото наистина има нужда от изграждане на някакво съоръжение, с което да се ограничи скоростта на автомобилите, които преминават по улица "Ч. Мутафов".

Гост

#2

2015-10-28 12:48

Подкрепям тази петиция, и настоявам за поставяне на камери за видеоконтрол в този участък.

Гост

#3

2015-10-31 00:24

Според мен трябва да се ограничи паркирането на автомобили на тротоара пред входа на ПДКК. Няколко пъти ни се размина буквално на косъм :( А събота и неделя, при хубаво време...е просто ужасно и заради посетителите на Зоопарка.

Мария

#4 Да се постави светофар!!!

2015-11-15 04:40

Най-добре да се постави светофар с бутон! На когото не му се е налагало да пресича с малко дете на ръце на нерегулирано място, той не знае!


Гост

#5

2015-11-24 07:34

Подписах тази петиция защото е наложително незабавно създаване на пешеходна пътека. Организация на движение, паркиране, пешеходна зона и пътека около 1ДКК и Централна ветеринарна клиника липсва. Общината просто не се интересува от този район като с нейно значение се вършат безумния и харчене на средства за грешна инфраструктура.Като например - няма градски транспорт - премахнаха автобусната спирка пред зоопарка, заградиха пространството пред входа на зоопарка и изградиха платен паркинг. (неработещ и недостатъчен като парко места за посетителите в събота и неделя, имайки предвид, че няма градски транспорт и всички посетители с деца пристигат с колите си). И не на последно място склада за строителни материали скриващ подхода към зоопарка и непрестанно разширяващ се от двете страни на улицата към клиниките и зоопарка. Да не говорим, че няма тротоари и оградата на склада е на пътното платно!!! И т.н. Не само, че от Симеоновско шосе не може да се стигне пеша до 1ДКК и Централна ветеринарна клиника, но няма и пешеходна пътека където да преминеш през улицата.

Гост

#6

2015-12-16 21:29

Безумна е скоростта и трафика по тази улица.
Този склад за строителни материали скриващ входа за зоологическата градина, няма такава идиотщина, кои е позволил изникването му там, и НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ. Трябва отново да може да стига автобус до входа за зоологическата.
А и клиентите на детската и ветеринарната клиника трябва да спрат да спират по платното за движение, то и без това си е тясно. Хубаво е от клиниките да се погрижат това да не се случва, много неприятно впечатление правят спрените коли точно пред входа, само защото клиентите им не знам за кой се мислят.
Благодаря предварително, ако за някое от неща по-горе някои се погрижи.