улица "д-р Жељу Желев" во Скопjе/ улица "Борис Трайковски" в София

Пейо

#26 Re:

2015-02-04 20:18

#25: -  

Нещо ме съмнява информацията ти. Кремиковци беше приватизиран през 1999 г. Желев е президент до 1997 г., а след това не участва активно в политиката. Освен това, президентът по принцип няма много общо с приватизацията. Това като цяло са решения на правителството. И какво общо има той с "Манастирски ливади"?

Съжалявам за загубата на брат ти. Човек да вземе сам живота си е трагедия. Вярвам обаче, че това е избор и не е обосновано да се прехвърля на друг вината за самоубийство. Пътем, откъде са ти данните за броя на самоубийствата?

Въобще, от политиците ни от последните три десетилетия, Желев е сред тези, които най-малко могат да бъдат обвинени в злоупотреба с власт (ако въобще има основание).


Гост

#27

2015-02-04 20:34

Dannite sa ot poznata raboteshta v golyam Psihodispanser. Dokolkoto znaem malkata dashterya na Jelev za sajalenie, sashto e pochinala po tozi nachin, kakto i nyakoi drygi ot nashite poznati;((( A koj ima obshto s Manastirski livadi, koj e pozvolil da se dadat za prodan??? Vie izglejda imate po-podrobna info i tova e dobre. Interesyvan ni sashto, koj e kypyvach na Kremikovzi, proletarii, i mn. dr. ot narodnite imyshtestva. A kakva e bila tochno rolyata na Jelev prez tozi Yjasen i Ypostoshitelen period v Balgarskata istoria??? Vie sigyrno znaete podrobnosti???

 

''Вярвам обаче, че това е избор и не е обосновано да се прехвърля на друг вината за самоубийство. '' Pri nashiya brat ne beshe izbor, toj obichashe Jivota, i beshe mlad.. prosto beshe doveden do tova sastoyanie ot jestokite promeni sled 89 god. Togava mnogo hora byaha ubiti ili ymryaha prejdevremenno i vsichki znaem prichinite... Kakva e bila vrazkata na Jelev s pravitelstvata ot tozi tragichen za Bulgaria period.. Sega Plevnevliev e pryak izpalnitel i raboti za tyah, maka i neofizialno... Ako ne e ydobno ne otgovaryaite, nie sami shte se spravim... Ima mnogo neshta da se izyasnyavat ot tozi period, a ii ot perioda ot poslednite 25 god. i t nar. 'prehod'... Tryabva vseki da plashta...


Гост

#28

2015-02-05 17:42

Достойно есть!

Гост

#29 Re:

2015-02-27 01:50

#16: -  

 Желев е един от малцината български политици, който не открадна нищо!


Гост

#30

2015-02-27 02:58

''Желев е един от малцината български политици, който не открадна нищо!''Може той да не е откраднал, но е помогнал на другите да крадат. Той беше първият бос на организацията по приватизиране, т.е. крадене на държавнаа собственост:( Кой дава право на единици да крадат от народа и после да се появяват като новоизпечени богаташи, доката останалата част от населението живее в мизерия. А и кой знае дали не е пипнал нещо, не сме му светили. Сега те всички казват, колко са работни и умни и как са си направили сами богатствата/парите хахахаа. Но БОГ ще даде на всеки заслуженото и е дал вече на много:((( Нека бъдем честни и почтени и да се борим за просперитет на България и Българите, а не както последните 26 год години..беднотия и гурбет и демохххрация. Амин!