Справедливост за един достоен учител-Юлиана Софийска!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Справедливост за един достоен учител-Юлиана Софийска!


Гост

#1

2014-09-13 18:50

Този акт на родителите красноречиво говори,че г-жа Софийска е твърде важна за техните деца.Браво,хора,че заставате зад един такъв човек като нея!Аз съм учител и ми давате малка надежда,че макар и често унижавани-ЩЕ ни бъде.Докато имаме вашето доверие и обичта на децата ви!

Anonymous

#2

2014-09-13 20:27

В днешно време трябва да има повече такива учители и хора като госпожа Софийска.Не е нужно да си само добър преподавател с диплома под мишница,нужно е да бъдеш преди всичко Човек с голямо сърце и душа.Едно голямо Браво на всички ,които подкрепят петицията.Госпожа Софийска го заслужава!!!

Гост

#3

2014-09-14 07:43

Познавам г-жа Софийска още от времето, когато беше г-ца Михнева...Свидетел съм на старанието й, желанието й, тревогите и радостите, които съпътстваха изграждането й като учител.Възхищавала съм се на всеотдайната й любов към децата и на неугасващия стремеж да ги ограмотява. Учудвала съм се на искрените сълзи на радост от постигнатите успехи на малчуганите.Затова с чисто сърце мога да заявя, че г-жа Софийска е УЧИТЕЛ по душа и сърце. Един истински НАРОДЕН БУДИТЕЛ с душа и сърце, отдадени на децата. Поздравявам и подкрепям хората, изправили се в защита на този български учител. Нека пазим достойните хора!!!

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2014-09-14 08:14


Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2014-09-14 08:24


6

#6

2014-09-14 08:46

Искам да попитам кое е достойното в г-жа Софийска? Може би това, което направи в края на миналата учебна година...Относно професионалните й качества също може да се спори. Със сигурност на родителите е представена нейната версия, която не кореспондира с истината.


Гост

#7 Re:

2014-09-14 09:06

#6: 6 -  

 Какво направи?


Гост

#8 Re: Re:

2014-09-14 09:32

#7: - Re:  

 Попитайте нея.

 


Гост

#9 Re:

2014-09-14 11:30

#6: 6 -  

 Какво направи в края на учебната година г-жа Софийска ли?Имаше смелостта да защити сина си Ростислав ,който беше набит в сградата на училището,под "зоркото" око на класния му ръководител.След това като всяка майка ,независимо дали е преподавател или не тя подаде жалба в инспектората,което се счете за грешка ,и едва ли не за уронване авторитета на училището.Това се случи.Заинтересованите могат да проверят лично в инспектората и в полицията каква е случката.Аз като родител на две деца,едното от които с специални нужди ,мога да заявя без грам притеснение ,че едва ли би ми стигнал здравия разум да действам по този начин.САМОРАЗПРАВАТА е най добрата опция, която щях да приложа!!!Живеем в объркан свят пълен с болни мозъци.Коя майка ,кой родител не би застанал зад детето си???Кой не би го защитил?


Гост

#10

2014-09-14 14:09

Бил е бит? Беше ударен, а не бит! Казвате пред очите на класния? Ами не, не беше там. Има си цял клас свидетели. Всички вие, които сте написали добри отзиви, сте много заблудени. Защо никой не пита другата страна? Никой не знае какво търпя класа заради г-жа Софийска и сина й и как на края на учебната година се разкрещя на учениците и класния. Никой от вас не знае за поведението на сина й. Само това исках да споделя. Вие сте свободни да вярвате на каквото си поискате.


Гост

#11 Re:

2014-09-14 14:35

#10: -  

 Поздрави на учителката ти по български език ;) !!! "Добре "си е свършила работата щом пишете очи с "У" !!! Бит ,пребит ,ударен -редно ли е да се случва?Твоите родители ще те защитят ли, ако дойда утре да ти фрасна един за началото на учебната година или ще си кажат :Е, кво пък толкова един юмрук и разбита уста? А заплахите по  телефона, които получаваше??? А унижението ,обидите и тормоза?Редно ли е класния Ви ръководител ,ако е "нормален" да си позволява да злослови в интернет пространството за колегите си и за учениците?Ако всичко това Ви се струва редно и нормално, то Вие сте за преглед!И за добавка -това не е първият случай в практиката на класния Ви ръководител,но разследването няма да го правим аз и Вие има си хора за тази работа.


Гост

#12

2014-09-15 06:06

''Беше ударен, а не бит!" Надяваме се, че това изречение не е написано от ''педагог'. Срам. Класният ръководител на удареното момче трябва да бъде наказан...


Гост

#13

2014-09-15 07:29

Колко пошло и жалко! Готови сте да сринете един достоен млад човек и професионалист като г-жа Софийска. Добре, направете го! Някои от големите "специалисти" като класната на Ростислав,помисли ли за него? Та нали децата са най- важните?! Само от  факта, че не се мисли за детето ми става ясно какъв е класния и директора. Дано това да не се случва с моите деца, защото аз не бих действала толкова цивилизовано като Софийска. Явно, че простотията човешка е безгранична. Честит първи учебен ден! Браво на родителите, застъпили се за г- жа Софийска!


Гост

#14

2014-09-15 15:18

Не амо класната на Ростислав, но и директорът на училището трябва да бъдат наказани за несправяне с работата си - един удар. може да бъде фатален...да пази БОГ. Моя позната учителка беше уволнена от работа, а директорката наказана, защото не й били издържали нервите и дръпнала ушето на едно 12-14 год дете, което си играело в клас с бомбички/димки или нещо подобно... 


Гост

#15

2014-09-19 18:44

 

 


Гост

#16

2014-10-21 12:54

Подписвам, не защото искам да съм с всички...Подписвам, не защото така е лесно да се подкрепя или отрича...Бих подкрепила Юли Софийска навсякъде другаде...Бих го направила, защото я познавам....и най- вече, защото вярвам в това, че каквито и конфликти да съществуват, не е този начина да бъдат разрешавани...Учителството не е просто работа...То е избор, същност, минало и бъдеще, ЖИВОТ...Не бива с лека ръка да се зачерква личност..., да се изтрива минало..., да се преобръща бъдеще...А най- страшно е да се прави в името на децата..., които гледат..., растат...и разбират все по- добре какво се случва около тях...Успех !!!