Подписка за демонтиране на антена на базова станция на мобилен оператор в Младост 4, на покрива на 460-ти блок

На покрива на блок 460-ти в ж-к Младост 4, София се изгражда антена на базова станция на мобилен оператор. Кулата е висока около 7 метра. Антените са насочени към прозорците на жилищна сграда при отстояние под 70 метра. 1) "Мощността на излъчването е най-силна на разстояние до 70 м срещу антената, и то под определен ъгъл (65 градуса хоризонтално и около 7 градуса вертикално)". (www.banker.bg) 2) "Най-силно е излъчването на разстояние 40 – 60 м – при 65 градуса хоризонтално и 7 градуса – вертикално." (www.stroitelstvoimoti.com)

Съседният блок 460-А, който е с 5 входа, е на отстояние 45 метра от въпросната антена! Това прави построяването на тази антена нецелесъобразно и опасно за здравето на живущите наоколо! Живущите в съседство граждани, попадат в обсега на вредното за здравето електромагнитно лъчение.451.png

С тази петиция ще изискаме демонтаж на базовата станция с 3 антени  от горе споменатия покрив, за да предотвратим ежедневното излагане на живущите на вредно за здравето облъчване!

Молим за Вашата подкрепа и съпричастност за опазване на здравето на всички живущи в района на тази антена!

Молим Ви да подпишете тази петиция и да подкрепите нашата кауза!120893290_703545293902087_8792937215428623598_n.jpg120998293_370483860744057_7444066078755111218_n.jpg

С подписването си упълномощавам Боряна Кръстева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.