ПРОТИВ спиране на ражданията в АГ отделението на Общинска болница-Дупница

Обявяваме се ПРОТИВ скандалното решение да се спре дейността на Родилно отделение в Общинската болница на гр. Дупница и по този начин да се закрие едно от най-старите АГ отделения в региона! Интересите на населението на региона са над личните интереси на частни болници и центрове. АГ отделение беше основно ремонтирано и реновирано през м. август 2016 г. със собствени средства на болницата и работи с отлични специалисти.

ОСТАВКА на сложената от ГЕРБ за прокурист Мария Иванова - софиянка, която не се интересува от съдбата на Дупница!

Движение "Промяна за Дупница"    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Движение "Промяна за Дупница" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.