В подкрепа на Юсеф

Свържете се с автора на петицията

Мирен протест днес

2023-06-12 05:39:44

Молим Ви да заповядате на мирния протест днес, понеделник 12.06.2023, който ще се проведе в 12:30 часа пред Административен съд гр. Сливен, където ние майките на деца с нужда от специфична грижа, отново ще изразим гражданската си и майчинска позиция под мотото "Върнете ни Юсеф! Той иска да работи и живее в България, а не да се укрива!" Причината за събитието днес, е че в същия час, ще се гледа делото на Юсеф Алтабиб във Върховен административен съд гр. София относно настаняването му в гр. Любимец. Изминаха 4 месеца откакто Юсеф е затворен в лагера. Децата ни продължават да са без терапия. Молим Ви, нека застанем заедно и го подкрепим да продължи да практикува своята професия на територията на Република България!

Майките на деца с увреждания

Втори мирен протест в подкрепа на Юсеф

2023-03-27 14:56:21

Заповядайте на протест в подкрепа на д-р Юсеф Алтабиб

Втори мирен протест в подкрепа на кинезитерапевта д-р Юсеф Алтабиб ще се проведе утре, на 28 март, от 17.30 часа пред сградата на Административния съд в Сливен.

Припомняме, че на 10 февруари д-р Алтабиб беше задържан. Срещу него са повдигнати обвинения, според които той е имал контакт с лица, осъществяващи терористична дейност.

Очаква се решението на Административен съд – Сливен. Ако бъде признат за виновен, либиецът ще бъде експулсиран и няма да има право да се върне в страната ни през следващите 5 години.

Мирен протест в петък

2023-03-22 19:37:57

На 24.03.2023 г. (петък) от 11:00 ч. пред Община Сливен ще се състои мирен протест в подкрепа на нашия кинезитерапевт и съгражданин Юсеф Алтабиб. Ако имате възможност и желание, ще се радваме да се присъедините към нас!

Популяризиране на подписката

2023-03-22 12:28:20

Здравейте. Благодарим Ви, че се подписахте "В подкрепа на Юсеф". Към този час общо 143 души направиха същото. Ако желаете подписката да достигне до повече хора, моля помогнете за популяризирането на следния пост във Фейсбук групата Born in Sliven (Родени в Сливен):

Следва подробно описание по какъв начин и защо е важно: Макар и събраните подписи в peticiq.com да са 144, само 47 души са харесали поста, има 33 коментара и 14 споделяния. Причината за това е, че не всички са достигнали до петицията чрез основния пост в групата и не всички осъзнават колко е важна активността под него, за достигането му до повече хора в гр. Сливен. Публичен факт е, че в групата членуват над 66400 души. Но не всички тези хора получават известия от групата. А когато отворят страницата на групата, постът с линк към петицията не е най-популярният. Това може да се промени, но не с работа от един или шепа хора, а с малка подкрепа на всеки един от Вас и хората, които можете да помолите да направят същото. Ето как:

1. Броят харесвания класира поста нагоре в класацията "Най-уместните" (Most Relevant)
2. Новите коментари класират поста напред при сортиране по "Най-новата дейност" (Newest Activity)
3. Споделянията разширяват аудиенцията в кръга на Вашите приятели, които е възможно да не са членове на групата или да са изключили известията.
4. Директното изпращане на линка към поста: https://www.facebook.com/groups/243819436152/permalink/10160558115621153 или към петицията: https://www.peticiq.com/yosef ще бъде полезно за тези, които най-трудно се ориентират в Интернет, Фейсбук или не разполагат с достатъчно време.

Всяко харесване на поста има значение.
Всеки, дори незначителен коментар - ръчичка или "Подкрепям!", има значение.
И всеки глас в подкрепа на петицията е важен, но това вече го направихте...

За успех е важно е да се съберат много гласове, а постът в групата да не угасва и да не се затрупва от новите публикации. Защото по всичко личи, че връщането на Юсеф в Сливен няма да бъде еднократно мероприятие. Нека всеки бъде активен според възможностите си - харесване, коментар, споделяне, участие в гражданска инициатива и/или друго което намери за добре.

Нека не разпиляваме усилията и гласовете си на различни места, а да ги събираме на едно място във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/243819436152/permalink/10160558115621153 и на едно място в Peticiq.com: https://www.peticiq.com/yosef

Защото всеки глас е капка. А само когато капките се събират "вир става". И когато капе на едно място ще изгради (сталагмити) или пробие.
Това, което ще загуби гр. Сливен е несъизмеримо с това, което ще загуби Юсеф когато се устрои на друго място и синът му го последва! Нека го подкрепяме, докато все още иска да живее в Сливен и Р България. Защото много наши кадърни сънародници емигрираха доброволно.

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.