НЕ на присъственото обучение до края на учебната 2021/2022!

Здравейте колеги, тъй като на 30.03.22 излезна заповед, с която се изисква от нас да се върнем присъствено във ФНОИ, бих искала да се обърна към вас, както и към декана и да помоля да се съобразите и със своите студенти.
Причините, поради които желаем през тези два месеца да се провежда онлайн обучение:
1. В страната има голяма заболеваемост от грипнен вирус тип А. Не смятаме, че е удачно да имаме присъствени лекции, със струпване на хора и да подпомогнем разпространението на който и да било вирус.
2. Не смятаме, че обстановката COVID-19 се е нормализирала.
3. Голяма част от студентите са извън София. Няма възможност за краткото време да се мобилизира толкова голям брой хора, които да си намерят място за пребиваване.
4. Смятаме, че е изключително неудобно с големите времеви интервали между лекциите по програма. По този начин не можем да оползотворим времето си.
5. Голяма част от нас са започнали работа, поради поскъпването на всички жизненоважни консумативи.
6. Мислим, че връщането ни в университета не е наложително. Причината за това е, че този семестър ние нямаме практически дисциплини, а само теоретични.

АКО някои от тези причини ви засяга, подкрепете ни в тази подписка. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Първи курс, ПНУП да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...