Не на Кауфланд в Халите!

Важно! Опитват се да превърнат Централните хали на София в Кауфланд. Решението все още не е одобрено от един от малкото държавни органи, които могат да спрат инвестиционното намерение на собственика на халите - Специализирания експертен съвет за опазване на недвижимите културни ценности към Министерството на културата, съответно Министърът на културата.
 
Формално, инвестиционното намерение на инвеститора е законно и той има право да предложи промяна във визията и функционалното предназначение на Халите, но истината е, че с обществен натиск то може да бъде оттеглено, тъй като съществено се изменя същността на сградата, предвидена да бъде базар на закрито за различни търговци.
 
Нека да не допускаме емблематична сграда в София, под която лежат археологически ценности да се превърне в поредния филиал на немска верига за хранителни стоки. Нека покажем на министъра на културата Велислав Минеков и отговорните държавни органи, че не желаем халите да се превърнат в Кауфланд и нежен глас да ги оглася, съобщавайки за намаление на котешката храна в някой си сектор!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Илия Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )