Ние сме против инвестиционното намерение на "ГАЗТРЕЙД" АД

На 08.06.2021г. от 11:00ч., е насрочено заседание на Експертен екологичен съвет  към РИОСВ – Варна, съгласно Заповед на Директора № 90/21.05.2021г. в която е определен допълнителен състав към ЕЕС, в който ще вземе участие и община Белослав, като заинтересована страна. На заседанието ще се разглежда Доклад за оценка въздействието върху околната среда /ОВОС/ на Инвестиционно предложение за „Изграждане на пристанище за обществен транспорт с регионално значение  за горива – Варна“ с Възложител „ Газтрейд“ АД.            

В периода 2016-2021 г., водена от отговорността за опазване живота и здравето на населението, Общинска администрация - Белослав, многократно и аргументирано е посочвала явни пропуски, които пряко застрашават безопасността на населението, като е отстоявала своята позиция, за  категорично  несъгласие относно „Изграждане на пристанище за обществен транспорт с регионално значение  за горива – Варна“ с Възложител „ Газтрейд“ АД, непосредствено до град Белослав.          

В подкрепа на горното, Общинска администрация проучва обществената нагласа, като е организирана подписка, за всички които НЕ подкрепят реализацията „Изграждане на пристанище за обществен транспорт с регионално значение  за горива – Варна“, гр.Белослав с Възложител „Газтрейд“ АД.              

Всеки който желае да не бъде изграждано пристанище за горива, на което ще акостират танкери всеки от който ще превозва до 5000 тона пробан-бутан, както и 30 000 тона лесно запалима течност, може да изрази, своето не съгласие чрез настоящата петиция! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )