Оставка на Кмета на район красно село Росина Станиславова

• Най-новото от нея! Свалиха подкрепата - това означава че жената не може да защити и един проект.
  • А и тя вече е ХЕЛП КАРМА 2
  • Статусп на жител на Красно село: "АЗ НЕ ИСКАМ ЗА КМЕТ Росина Станиславова !!!
    Моите родители, аз и децата ми сме родени на територията на общината.
    Уважаеми съкварталци приехме избирането с наказателен вот на поредния кмет с надежда за промяна. И промяната е факт!!! Развитието на района спря, няма нови проекти за развитие, няма теми за обществено обсъждане. Администрацията в общината беше подменена с по- некомпетентна и отпреди, скандала с личното и назначение за зам. кмет без необходимото образование беше срамен и недостоен. Ограничи достъпа до себе си и администрацията прикрити от пандемията. Десетки заявления, жалби и молби към кмета са без отговор. Ходенето по авариите на "Софийска вода" не е управление. Липсата на последователност, принципност и ангажираността към хората доказва неумението да бъде кмет.
    С изгонването от културния дом на "Diva Zone" , за мен и много родители нещата стават и лични. Питам??? Как да обясним на плачещите деца ,че не могат вече да танцуват, играят балет да продължат приятелствата създадени в тези групи???
    За това Моля, администраторите на тази група за Инициативност и Решения за бъдещето на общината да организира петиция за искане оставката на кмет, Росина Станиславова."
  • Оставка на Кмета на красно село
  • За една година не даде и отчет
  • Няма план за развитие
  • Премахна приемните часове
  • Няма комуникация с хората
  • Не представя бюджет на районна
  • Не комуникира с гражданите
  • Не отговаря на сигнали
  • Партията майка "да! България" не съдействат за комуникация с кмета
  • Некомпетентност във висша форма
  • Няма екип
  • Не дава отчет за защитени проекти пред столична община - ако има изобщо

С подписването си упълномощавам Йордан Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.