Дистанционно обучение

За дистанционното обучение в училищата! За да предотвратим разпространиението на COVID-19, моля включете се в петицията. Училищата са едно от малкото места, в които не се спазват почти никакви противоепидемични мерки и заради това разпространението на вируса е най-голямо там. Голяма част от децата и учителите притежават дихателни и сърдечни заболявания, които задълбочават тяхното състояние при боледуване от COVID-19. Тези деца няма как да отсъстват от училище, въпреки страха, защото не им бива предоставена възможност да учат с учител и изпускат много материал. Най-удачният вариант е дистанционно обучение!

Чрез подписа ми упълномощавам Анонимен да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.