Добавяне на среден пръст към опциите за реакции на коментари и постове във фейсбук

Мили хора, фейсбук дава няколко опции за реакция на коментари и/или постове, но средния пръст не е сред тях. Аз питам защо? Това е изключително красноречив начин да изразим позицията си по дадена тема и да сведем до минимум нарушаването на фейсбук правилата. Нима е нужно да се псуваме и обиждаме по коментари? Нека си икономисаме нервите и използваме времето за забавни неща. Представете си, че някой ви подразни с пост или коментар (лично на мен често ми се случва), слагате средния пръст и продължавате с нещо по-забавно. Нека се борим за един високо вдигнат среден пръст, който казва повече от хиляди думи!

Чрез подписа ми упълномощавам Габи Петрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.