Спиране на социалните помощи за безработни и неграмотни роми

247B2B1E-B23B-44E6-9D4B-2498E08BE5C4.jpeg

Тази петиция се съставя след множество сигнали и случаи на безобразие и престъпност от страна на роми.

Ние българският народ не желаем ромите да получават парични помощи, защото не работят, не допринасят по никакъв начин за страната и освен това рушат, мародерстват, извършват престъпления от всякакъв характер ( проституция, кражби, насилие - над деца, жени и най-вече животни, рушат обществени сгради, замърсяват околната среда и прочие..) 

 

Благодарение на социалната система в България ромската общност е превърната в консуматор без никаква отговорност. Те съсипват страната по севъзможни начини без да носят каквато и да била отговорност.

 

Български семейства живеят в недоимък, на квартира плащайки за всичко това, ежедневно изпълнявайки своите трудови задължения, докато ромите живеят в незаконни жилища без да плащат своите сметки и да работят!

 

Ако държавата продължава да предоставя социална помощ за ромите, те никога няма да започнат да работят и носят отговорност за действията си!

 

Ние искаме паричните помощи отпускани на ромите да бъдат изцяло прекратени!

Защото вече положението излиза извън контрол! 

Ние българските граждани не искаме градовете и селата ни да приличат на сметища, защото ромите в това превръщат територията на страна ни!

 

Милиони левове от години се "инвестират" за интеграцията на ромите, но без резултат. Ромите не са станало по-образовани, нито по-съвестни!

Безобразието към родината трябва да спре! Докато те са изцяло на издръжка от държавата ( българският данакоплатец ) нищо няма да се промени! 

КРАЙ на социалните помощи за неграмотни и крадливи роми!

 Видимо е, че голяма част от ромите притежават автомобили( най-често от марка bmw), златни накити и всякакъв вид техника, която е от кражби!

В много западни държави "благодарение" на крадливите български роми, чужденците мислят, че българите са само и единствено роми. Това освен, че влияе негативно на туризма в страната, действа отново негативно и на инвестициите.

Допускаме наличието на образовани и трудолюбиви хора от ромски произход, всички те са български граждани и говорят български език, докато неграмотните престъпници от ромски произход дори не могат да говорят български, а притежават български документи и гражданство!


Родолюбци от всички крайща    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Родолюбци от всички крайща да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...