ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ НА РБЪЛГАРИЯ ЗА СВОБОДНО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАЖДАНИ

ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ НА РБЪЛГАРИЯ ЗА СВОБОДНО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАЖДАНИ

Уважаеми г-да,

с оглед увеличаване на заболелите от COVID-19 в РБългария и предвид създалата се ситуация на разпространяващата се пандемия на COVID-19 в ЕС и световен мащаб,

 

  Ние, гражданите на РБЪЛГАРИЯ Ви призоваваме за:

 

   1. Затваряне на всички ГКПП за свободно преминаване на граждани от ЕС и цял свят с изключение на свободното преминаване на стоки и такива, които се подлагат на митнически контрол и обмитяване до 29.03.2020 г.  

 

  2. Забрана на струпването на хора находящи се пред аптеки и магазини за хранителни стоки на по-малко от 2 метра един от друг.  

 

  3. Цялостна карантина на туристически обекти със съмнение за заболели от COVID-19, както и стриктното затваряне и глоба на обекти неспазващи забраната за карантина.

 

  4. Проявяване на израз на солидарност към българските лекари и медицински сестри грижещи се за болните в този важен за всички нас момент чрез организиране на жестове на подкрепа чрез ръкопляскане в 21.00ч всеки ден.

 

Нека запазим спокойствие и уважаваме здравето на всеки един от нас.

Надяваме се да вземете предвид гореизложеното.

Благодарим ви предварително.  

 

С уважение,

 

С.Владимиров

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам С.Владимиров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook