СТОП НА ГЕНОЦИДА СПРЯМО ПЕРНИК! ОСТАВКА ИЛИ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИЯ "РЕВИЗОРЧО"!

Изказването на "Ревизорчето" при Ц. Ризова е гавра с Перничани. Това непознаване на материята от Министър в кабинета е стряскащо и много притеснително. Не може Министър, който е на министерство, което е ангажирано с водната криза на Перник, да не познава материята. Да не познава структурите, да не познава ангажиментите на отделните институции. Тук са поставени на риск живота и здравето на над сто хиляди българи. Не може в такава обстановка и по този елементарен и лековат начин да подхожда човек, който има претенциите на опитен политик. Това е Министър оговарящ за този ресор и е на една от най-високите позиции в държавата.

ОСТАВКА ИЛИ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ!

Валентин Пешев - гражданин на Перник    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Валентин Пешев - гражданин на Перник да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.