Издигане паметник на Велко Кънев в град Елхово и даване името му на централния площад на града

велко.jpg

        Тази година в последния ден на юли се навършват 70 години от рождението на Големия Велко Кънев. Вече седма година от неговата кончина в родния му град Елхово не е направено нищо за съхраняване паметта на любимеца на народа. Градските големци, вместо да се срамуват, предприеха бутафорни мерки като даване име на салона на читалището и намерение за експозиционна сбирка, предварително обречено на провал.         Очевидното решение е издигане паметник на Велко Кънев, както направиха в градовете на други наши известни актьори  и даване името му на площада, на който няма регистриран нито един адрес. Затова се обръщаме към всички , които обичат и ценят Велко: да направим петиция. Нека тя бъде подарък за рождения ден на Велко, а реализирането на целите й – признание за заслугите му и послание към бъдещето.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Борис Янев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.

Facebook