ЗА забрана на всички джендъри!

Sexu_Identitatea.jpeg

Българи,

Джендър проказата не спи! Застигна ни и в нашата мила Родина...

България е най-старата цивилизация на света, дала на човечеството велики открития и умове. През 2018-а обаче група соросоидни джендъри се опитва да я унищожи, налагайки ни отклонения от нормалния път на развитие. Ще ни глобяват с хиляди левове, ако използваме грешното местоимение към някого! Разни еднополови ще ни казват как трябва да живеем, че трябва да се отнасяме с уважение към всеки, пък бил той и джендър. Опомнете се!

Не им стига, че налагат на възрастните какво да мислят и как да се държат, а се опитват да посегнат и на децата!!!11!!! Ще има ли Фройд, Кант, Монтескьо, ако учим децата на джендъризъм? Ще има ли велики лидери къто Де Гол и Митеран? Ще има ли кой да разбие атома, ще има ли нова Мария Кюри, нов Айнщайн? Какво мислите, че правите? Самоубивате се. Самоубивате най-великата част от човечеството. Левски!!!! Ботев!!! Иван Вазов!!!! Баба Илийца ще стане дядо Илиец!!!!!!!

Заразата пълзи и поваля първо беззащитните...

Докъде ще стигнем, ако не спрем тази проказа? Децата, малките, невинните, подрастващите са крайната им цел! Там трябва да бъдат посети семената на отровата и перверзията. Това е генотипът, който искат да подменят. Ще дойде джендър гестапото от GREVIO да учи децата ни на изващения, ще им казва, че жената не трябва да е подчинена на мъжа! Че трябва да има право да гласува, да ходи на работа и да носи панталон. ОПОМНЕТЕ СЕ! Ще ги учи, че мъжът не може да ѝ забие два шамара, ако не си знае мястото? Изкоренявате хилядолетни български традиции!!!

Истанбулската конвенция е проекция на идеологемите на агонизиращия мултикултурализъм, на разпадащия се “неолиберален” Запад. Още даже не сме я приели и се започна. Конкурси в училищата, първото ЛГТБИ-общество в Софийския университет…
 
Смятайте какво ще стане после, как ще наберат кураж, как ще изнаглеят двойно.
 
Нашата вече е свършена, да спасим поне душите на децата си.
 
Ние, авторите на тази петиция, вярваме, че семейството между 1 мъж и 1 жена е едничката клетка, на която се гради цялото ни общество. Тази една клетка трябва да бъде защитена. С подписите си ще покажем, че наистина сме едноклетъчни и държим на традициите си.
 
Ние от „Българи за безджендърен народ“ заявяваме НЕ на Истанбулската конвенция и предлагаме превантивно да се забранят всички джендъри! В България няма място нито за джендър, нито за еднополови индивиди.

Нека заедно да заявим: НИЕ НЯМАМЕ ДЖЕНДЪР! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!


Българи за безджендърен народ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Българи за безджендърен народ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...