Незабавно изземане на кучето от с. Мокрище, за да не бъде умъртвено

screenshot378631.jpgПодписвайте !

"С тревога следихме трагичния инцидент станал в с. Мокрище , при който е последвала смъртта на едно дете. От изнесеното в медиите може да се направи извод, че детето е оставено без надзор и тази човешка безотговорност е основната причина за неговата смърт! Остава открит въпросът има ли нещо общо кучето със смъртта на детето ... Надяваме се в хода на разследването да бъде установено кой е виновникът. До тогава остава открит и въпросът за съдбата на набеденото куче. Кучето не е иззето от собственика, с което са създадени предпоставки да бъде убито. В социалната мрежа вече има информация за такива намерения. Което означава, че съществува реална опасност кучето да бъде убито.
Изхождайки от факта , че кучето се третира не като живо същество, а като „вещ“, /за която в случая само се предполага , че е послужила за извършване на престъплението/, то следва да БЪДАТ СПАЗЕНИ всички процесуални правила по чл.109-113 от НПК относно СЪБИРАНЕ, ИЗЗЕМВАНЕ И ПАЗЕНЕ на веществените доказателства до завършване на наказателното производство.
От репортажите се вижда, че кучето е оставено в двора на стопаните, с което са нарушени разпоредбите на горецитираните текстове.
ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ИЗЛОЖЕНОТО ПО-ГОРЕ И С ОГЛЕД НА ВАШИТЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ПРЕДВИД РАЗПОРЕДБАТА НА ЗАКОНА, МОЛИМ ЗА ВАШЕТО НЕЗАБАВНО РАЗПОРЕЖДАНЕ КУЧЕТО ДА БЪДЕ ИЗЗЕТО И ПРЕДАДЕНО НА ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ В ПРИЮТ ИЛИ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОРГАНИЗАЦИИ."

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Спаси животно да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )