В подкрепа на строежа на основно училище „Томас Едисън“ в Лагера

Ние, долуподписаните граждани, заявяваме своята позиция в подкрепа на Решение  № 617 на СОС/28.07.2016г. за отдаване на общински терен в Красно село, Лагера, за строеж на училище „Томас Едисън“. Убедени сме, че всички разумно мислещи хора от Лагера биха подкрепили строежа на училище. Всички деца в квартала имат право на бъдеще, на нормални условия за обучение и развитие. Знаем, че училище „Томас Едисън“ може да им осигури това. Познаваме работата на организаторите на училището и сме убедени, че те ще изработят и ще реализират този уникален проект с дължимата визия, отношение  и уважение към околната среда, към зелените площи, към децата и гражданите на Лагера. Ние не сме съгласни с възраженията на ограничен кръг лица от кв. Лагера привидно отстояващи „обществения интерес“. Техните доводи са абсурдни, базирани на неверни факти и не вярваме, че изразяват общото мнение на гражданите в Лагера.

Настояваме Решението № 617 на СОС/28.07.2016г.  да се изпълни! Призоваваме общинската администрация, а именно Кмета на Красно  село и Главния архитект на София, да се придържат към законността и да преминат незабавно към изпълнение на Решение 617 на СОС!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).