ФЕН ПЕТИЦИЯ:Вън от футбола на Валентин Железов и разследване!

Мачът Верея - Дунав, станал скандално известен със съдийството на главния съдия Валентин Железов буквално взриви българския футбол. От незапомнени времена един отбор не е бил толкова целенасочено и едностранчиво ощетяван, което този път предизвиква основателни съмнения в посока, че не става дума за обикновено неможене или неволна грешка. Именно затова настояваме за следното:

1.) Незабавно изхвърляне на съдията Валентин Железов от футбола, както и цялата съдийска бригада на мача Верея - Дунав.

2.) Започване на незабавно разследване срещу въпросните лица дали са налице нерегламентирани, незаконни приходи от корупция във връзка с изпълняваните от тях дейности.

Време е българският футбол да се изчисти от позора и нечистоплътността, както и феновете в страната да се обединят срещу корупцията в българския футбол в последен опит да се спаси играта у нас.

Фенове срещу корупцията    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Фенове срещу корупцията да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.