НА БУНТ НАРОДЕ!!

Министърът на отбраната призна, че у нас се води мобилизация, раздават се повиквателни, подготвят се хора за участие във военни действия, а после започна да обяснява в медиите, че това не е вярно....военният министър отрича очевидното, а именно, че в България върви мобилизация и страната ни се подготвя да участва във военни действия срещу Русия на територията на Украйна. „В самата Украйна нашите сънародници също се мобилизират. Те се чудят какво да правят, как да бягат, къде да се крият. Не искат да участват в братоубийствена война.

ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ТОВА?! НЕ!

Не можем да позволим това, не можем да позволим този боклук който се нарича президент  да  погубва България без да му мигне окото!

В  какво искате да се превърнем българи?! В едно от неизоброемите племена дето ги храни  грабеж..

Не такъв бе народа на Велика България!  Не ви ли омръзна народе?  Искате ли децата ни да живеят в мизерията която живеем?!

Събудете се! Събудете  заспалия лъв във  себе си.

Тази земя трябва да носи нашето име!  На тази земя ще се родят децата и внуците ни. ТАЗИ ЗЕМЯ Е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!

НИЕ МОЖЕМ!

Ние сме БЪЛГАРИ!

Народ без държава е обречен да изчезне!

САЩ, ВЪН!

България казва НЕ НА НАТО!