В защита на заместник министър-председателя Красимир Каракачанов

Обявяваме се в защита на вицепремиера по сигурността, министър на отбраната и председател на ПП „ВМРО-БНД“ Красимир Каракачанов.

Ако имаше някой политик, който каза истината в очите относно циганските своеволия – това е той – Красимир Каракачанов.

Нека в тази петиция ние, разумните български граждани, да подкрепим министъра на отбраната! Да го подкрепим, както той подкрепи българските войници, българските граждани.

Години наред България е изправена пред проблема с циганизацията. Единствено Каракачанов и неговата партия от години говорят и се борят за разрешаването на този проблем. Проблем, който назрява с всеки изминал ден, защото предишните правителства не успяха да създадат политики, чрез които той да се реши.

Беше по-лесно да си затварят очите при поредния случай на пребита, ограбена и изнасилена баба в закътано селце. Беше по-лесно да си премълчат при поредния случай на ограбена, наръгана, убита и захвърлена студентка. Лесно беше, защото за някои от днешните политици циганите са пропуск към властта.

Беше, но вече не е!

Време е да кажем СТОП! СТОП на циганизацията и циганския терор!

Единствено Красимир Каракачанов през годините не промени политиката си по отношение на циганите. Единствено ВМРО предложи обвързването на всякакви форми на социални плащания за деца с образованието, което получават, и средата, в която живеят. Необразованите и несоциализирани хора са по-лесно податливи на манипулации. Необразованите хора намират препитание в грабежите.

Не е дискриминационно да наричаш хората такива, каквито са. Не е обидно да казваш истината в очите. Това е признак на мъжественост, която във време на неспокойствие, заради случая във Войводиново, единствено Каракачанов показа.

Защо да си подава оставката силовият вицепремиер? Защото без капка страх каза това, което мисли той; това, което мисля аз; това, което мислите Вие?

Не се съгласявам и именно, поради това Ви приканвам да подпишете тази петиция, за да покажем всички ние – нормалните граждани на Република България, че не сме съгласни с циганския произвол; не сме съгласни с циганските грабежи, побои, изнасилвания, убийства; не сме съгласни с циганския бизнес със социални помощи; не сме съгласни с циганския бизнес раждаемост; не сме съгласни с безразборното правене на деца. Просто не сме съгласни!

Ето защо ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ, единственият, който ще отстоява нашите искания, нашето бъдеще и това на нашите деца!

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Миро Руменов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...