България - ЗОНА на МИРА!

 1.Не признаваме членството на България в нато и настояваме за спешно излизане от военния блок

     2.Не разрешаваме присъствието на команден център на нато в България.

  3.нато-американските бази да напуснат пределите на България, защото превръщат Родината ни в окупирана и васална територия, плацдарм за нападения срещу Русия и други държави.

    4.Обявяваме България за ЗОНА на МИРА!

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”

Пояснение:

1.  Договорът за влизане в нато е сключен без допитване до суверена и дори против волята на българския народ, при наличието на протести, завършили с арести на протестиращите. Следователно този договор е нелегитимен и трябва веднага да бъде прекратен. Не можем да искаме неутралитет в рамките на нато, защото неутралитета е несъвместим с членство в нато.

2. Нато-американските военни бази на територията на България са източник на несигурност, а не на сигурност, защото ще се използват като плацдарм за водене на военни действия срещу Русия или други държави. Тези бази преврнаха Родината ни в окупирана и васална ТЕРИТОРИЯ.

3.  За 25 години българските военни сили, гаранта за сигурността на България бяха съзнателно унищожени и сведени до експедиционен корпус с полицейско охранителна функция в агресивните натовски мисии, наречени за заблуда на света „мироопазващи”.

4.    Средствата от над 1 милиард, които даваме на нато трябва да се използват за възстановяване и модернизиране на българската армия като  гарант за суверенитета на България. Гърция и Турция въпреки членството си в нато продължават да поддържат многочислени военни сили.

5. Трите посещения, които направиха високопоставените англо-американски господа бяха, защото са отсъдили България за мястото, където нато да разположи огромни военни структури и координационен център, от където да се води глобална война срещу Русия. Законите, които властимащите тесноЧели се спуснаха да променят веднага след въпросните визити доказват това, а именно узаконяване на подчиняването на българските военнослужещи и армия на нато-американския кукловод, както и участието им в многонационални военни формирования на територията на България.

6. Мантрата за така наречените евроатлантически „ценности”, с която ни приспиват от години, противоречи на изконните български национални интереси, на дълбокото чувство за справедливост и истинност, които българинът носи в сърцето си. В условията на социално икономическа и демографска криза, в които целенасочено и изкуствено ни вкараха,единственият ни изход е възраждане на българската национална идентичност, в която основно място заема Духовността. Само така можем да сложим край на  целенасоченото разлагане на държавността, както са правили нашите Възрожденци.

   Гражданска инициатива „ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА” провежда всяка неделя Национален митинг- шествие "България - ЗОНА на МИРА!" , за което можете да протете тук , фейсбук събитието е  тук

Изпратена е декларация до президентите на държавите от европейски съюз, Евразийски съюз, БРИКС, Иран, Сирия, Сърбия с призив всички миролюбиви държави да се обединим в Световна организация на миролюбивите нации с цел изобличаване на престъпленията спрямо човечеството на варварската нато - американска организация и нейното разформироване като изключително вредна и опасна за България, Европа и цялата планета. Пълният текст на Декларацията можете да прочетете тук

На 8.02.2015 г. пред сградата на Народното събрание бе проведено първото заседание на Събранието на Народа Български. Бе прочетена и приета Декларацията „нато вън от България”, упомената по-горе.

На това Първо събрание на народа бяха единодушно гласувани исканията, които са утвърдени в каузата на шествията и които са исканията на тази петиция. На 15.02.2015 г. в следващия митинг шествие се проведе второ гласуване на същите искания, и прието отново с пълно мнозинство. Медиите крият старателно тази декларация, както и организаторите на митинг-шествието. На преден план се лансират личности със съмнителни искания и искания, които не са издигани от протестиращите. За съжаление не разполагаме със собствена медия и се налага да бъдем по-активни за да наложим каузата си в българското медийно пространство.

Ние вѢрваме, че изклчючително силният Български Дух, водил ни през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега. Боже пази България!

 

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”