НЕ на изсичането на ЗДРАВИ дървета в Бургас!

Коментари

#805

Подписвам, защото съм нормален българин, който отстоява опазването на природата ни, нормалното настояще и бъдеще на България, свободата, истината, и правата на българските граждани в собствената ни Родина, и в чужбина! Ще се боря солидарно за доброто на България и българите!

Boyan Dimitrov (Sofia, 2022-01-21)

#811

Масово в целия град от години се изсичат здрави дървета с най - различни безумни мотиви и подмяната им с нови, но на каква цена е бройката?
Искаме зелен град сега не след 50 години наколкото са повечето дървета.

Данаил Димитров (Бургас , 2022-08-29)

#814

Обичаме природата

Maxi Lopes (Burgas, 2023-03-17)

#815

... защото е вярно. Изсичат се здрави дървета и то от години. Започна се в Лазур, който междувременно заприлича на бетонен бункер. Изсякоха тополите - пречели по време на цъфтежа, но почнаха и брезите. В морската има цяла "подновена алея. По Богориди почти няма старо дърво, а тя е ужасно слънчева улица-дори със старите дървета си беше тегаво да ходиш по нея лятото, а сега с фиданки те.... В Изгрев, който е що годе пощаден," парка"е също гол. Нямаше ме 20 години и като се върнах, да, кмета се грижи в известна степен за града-добра инфраструктура, красиви, модерни, сгради, морска гара.... без да визирам факта, че повечето обекти са "собственост" на до вчера световно неизвестна мистериозно забогатяла фамилия, но това е друга тема и не е предмет на петицията. Да - красив е Бургас но полека започва да заприличва на красив бетонен бункер. Сега се изкупуват от общината принудително и съвсем законно старите къщи, паметници на културата. За да се съборят и презастроят. Но и това е друга тема. Да, Бургас изглежда гол. Добре че е морската градина, въпреки че и нея са "подстригали".

Галина Пехливанова (Burgas, 2023-03-21)Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...