ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО И ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ЗА COVID-19 КОРОНАВИРУС С НЕТЕСТВАНА ВАКСИНА!

ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО И ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ЗА COVID-19 КОРОНАВИРУС С НЕТЕСТВАНА ВАКСИНА!

Специалистите ни казват, че ваксина за даден патоген, в случая коронавирус, се създава сравнително лесно и бързо, но за да се приложи масово е нужно много време за тестване. Нужни са години за това! В противен случай последиците могат да бъдат страшни и с обратен ефект! Тук става дума за нов вирусен щам, наскоро прескочил върху човешката популация за който нямаме антитела, за който няма и ваксина. Има само два начина за постигане на нужният групов имунитет - да преболедува над 70% от цялото население или да се извърши масова ваксинация! Сега ще разгледаме този въпрос многостранно.e7e04dcf69255748d826123b2e92b5a51.jpg

Преди да продължим обаче, изгледайте това видео. Съвсем кратко е, но казва много:

"Този клип е за да се събудите всички и да излезете от летаргията си!
И без спамове!
На когото не му харесва,  да отминава!
И без това времената са смутни!"
https://www.facebook.com/111235360569522/videos/121726052853786/

/Светльо Николов/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009345315418

Какво мислите вие? Напишете вашето виждате в полето "comment" към тази петиция, за да се види недвусмислено какво казва, какво иска и какво повелява народа на демократична репубрика България!

И така, нека продължим нататък.
Поставянето на нетествана ваксина крие сериозни рискове! В това няма никакво съмнение и е научен факт който важи за всяко едно лекарство предназначено за масова употреба! В света са наблюдавани случаи при които хората върху които е приложена недотествана ваксина се разболяват много повече от населението без ваксина! И прекарват болестта тежко! В случая с това респираторно заболяване "тежко" означава трайни увреждания на белите дробове, намалящи дихателния ви капацитет за цял живот! Които са необратими! След пневмония част от алвеолите се срастват и превръщат буквално в съединителна тъкан. Т.е.вече ги няма! Последното се вижда ясно на рентгеновите снимки. Това е необратим процес! А в най тежките случаи води и до смърт. Вие искате ли да се разболеете от коронавируса и да го изкарате тежко, вместо да сте си от тези над 90% които го изкарват безсимптомно, без дори да разберат, че са го карали?

Въпроса дали е нужно всички да се ваксинират за COVOD-19 е спорен и неизяснен по ред причини. Коронавируса също като грипният вирус е силно изменчив и мутиращ. До като бъде създадена и тествана ваксина, вируса вече ще е мутирал, което я обезмисля. Остава само риска от поставянето и. А риска при недотествана ваксина не е никак малък! Чиста лудост и глупост е да си сложиш такава ваксина от научна гледна точка! Добре е ако успеят да създадат ефективна ваксина заради възрастните хора. Но първо трябва да е тестват по надлежният ред!

Това беше добрата (нормалната) част от страховете ни по отношение на принудителното ваксиниране за COVID-19. Сега чуйте наистина страшните ни опасения!

Цитат:
"Бойко Борисов: България ще е сред първите страни, с които САЩ ще споделят бъдещата ваксина срещу COVID-19."

В разговор с Майк Помпео САЩ са обещали да сме сред първите опитни мишки, на които ще продадат още недоказалата своята безопасност ваксина! И почти сигурно ще е ваксината на Бил Гейтс!
Ето прочетете цялата статия:
https://alternative-free-news.blogspot.com/2020/05/7.html?m=1

Първо за Бил Гейтс и неговата "хуманитарна мисия" по цял свят, сме чували вече достатъчно лоши неща, които да ни дадат поводи за притеснения! Аз лично и да си сложа ваксина, Бил Гейст е последният производител на който бих се спрял! Има информация, че доста държави го съдят след намесата му там уж да лекува хората!

Всички знаем и може да се каже, че вече на практика видяхме, че този вирус далеч не е толкова страшен за колкото ни го представят! Смъртността от него не е 3-4% както в началото се говореше! А е 0.03%! Тези 3-4% са процента само от тестваните! Които са нищожна част от всички през които вируса е преминал безсимптомно или само с много леки признаци. А реалната смъртност е далеч по малка! Както знаете вируса засяга сериозно само много възрастни хора или такива с по няколко придружаващи заболявания. Но нормален млад и здрав човек много трудно може да заболее от COVID-19! Ваксина за COVID-19 не му е нужна! Навсякъде по света където е било правено масово тестуване с бързи имунологични тестове, процента смъртност е 0.03%! Което в превод означава, че на всеки 100 000 души, ще загинат само трима! Това не е "ОСОБЕНО ОПАСНА ИНФЕКЦИЯ"! Това не е Вариола (едра шарка) 

FB_IMG_1589099566667.jpg

Което е едно страшно заболяване от което за загинали милиони хора:

FB_IMG_1589099563900.jpg

или Ебола

2y4w7xzc-1396314227.jpg

896-504-ebola.jpg

Ebola-patient.jpg

hc-op-ebola-myths-echo-african-stereotypes-201-001.jpg

,при които смъртността е 60-70%!

Не това не е Евола! Това е заболяване със смъртност не 70% а едва 0.03%!

Второ. За Бил Гейтс има информация, че той е само представителното лице на други кръгове като фамилията Рокфелер, подобно на Сорос! Това е почти сигурно! А за тях знаем достатъчно! Той естествено ще отрече.

СТРАШНАТА ЧАСТ!
И сега най страшната част! Всички сме чували за вижданията на световните елити включително самият Бил Гейтс, че световното население е твърде голямо и е добре да се съкрати. Ако не да се съкрати, то обезателно поне не бива да се разраства. И за това постепенно се взимат комплексни мерки.

Бил Гейтс – Земното население трябва да намалее! Трябва да се сложи ваксина на 7 млрд. души!
https://www.facebook.com/111235360569522/videos/121720282854363/

1-cvgE_cover.jpg

Има сериозни опасения, че в тази почти ненужна ваксина, за тази тиражирана именно от медиите на световните елити измислена и пресилена "пандемия", са добавени наночастици с неизвестна цел! Имайте предвид че Бил Гейц вложи колосални милиарди в биологичната сфера още преди повече от 20 години! Бог знае какво точно са разработили до сега, но очевидно има готов продукт за прилагане върху световното население. Много е вероятно в тази ваксина да има добавки за пречиняване на безплодие! Или много по лоши неща!
Изгледайте следното видео:

Ваксината на фондация Рокферер и СЗО "против Тетанус", но всъщност целяща изграждане на антитела причиняващи спонтанен аборт и невъзможност жената да износи плода
https://www.facebook.com/111235360569522/videos/121728286186896/

Screenshot_2020-05-10-10-20-37.png

Screenshot_2020-05-10-10-21-49.png

Това ще ни се пробутва с много други техни продукти и за това е нужно всички да сме особено мнителни с какво приемаме да ни бодат! За голямо съжаление, това не са празни теории на конспирацията. Това са случващи се неща! Видяхте как всичко за този вирус беше тиражирано в купом и от медиите и от правителствата? За "пандемия" с 0.03% статистическа смъртност? Това само по себе си доказва, че всички процеси се контролират от един общ център. Иначе никога не би могло целият свят да ехти едновременно за един толкова слаб вирус! Грипа с който всяка година се сблъскваме е в пъти по страшен от COVID-19! Смъртността от ГРИП в световен мащаб за 1 година е около 500 милиона души! Това са цифри от СЗО! Това са факти! Но за него не спират всички държави едновременно! Защо сега се случи това? Ами вероятно защото имат редица скрити цели - икономически, геополитически, биологически и др. Една от които е масовата ваксинация, вредите от която ще отекват постепенно и за цял живот!

В никакъв случай не бива да позволяваме да ни налагат на сила подобна недостатъчно тествана ваксина! Това е много опасно дори и ако напълно изключим конспиративните теории от картината! Представят ни го все една ние ще сме привилегировани? Благодарение на страхотните дипломатически способности на нашият премиер. Но за какво сме привилегировани? Да станем опитни мишки? Да превърнат България и всички нас в тестови полигон на останалия свят, за неизпитаната си ваксина? Дори и да имат чистофинансови мотиви, нас това не ни устройва! Ние държим на живота и здравето ни! Да приложат ваксината по бързата процедура върху 7 милиона българи, за да имат нужното тестване да я продадат след това на 7-8 милиардното световно население? НЕ! По разумно е ние да изчакаме за да видим какво ще стане!

шарка.jpg

НАШАТА ПОЗИЦИЯ!

Така с няколко думи нашата позиция и искане в тази ПЕТИЦИЯ! Всички подписали се върху настоящата петиция не желаем България да бъде тестова държава за каквито и да било нови ваксини, особено за COVID-19! КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

Създадохме и специална facebook група за целта! Присъединете се ако желаете:

ПРОТИВ ПРИНУДИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ЗА COVID-19 КОРОНАВИРУС С НЕТЕСТВАНА ВАКСИНА!!!
https://www.facebook.com/groups/554376015493890/

И ОСОБЕНО ВАЖНО ако искате да добием нужната гласност и сила - споделете петицията с вашите познати в социалните мрежи! И добавяйте хора към групата! Ако не станем достатъчно силни, ще ни принудят и надупчат всички, като опитни мишки, с незнайно каква субстанция! Говори се за високотехнолотичти наночастици и други ужаси! Това не бива да го допуснем! Ама че "демокрация" имаме напоследък... Добавяйте хора към групата! Само заедно ще можем да окажем нужният отпор! ТОВА Е БИТКА ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЖИВОТА СИ И ТОЗИ НА БЛИЗКИТЕ НИ! Искате ли да ви инжектират ваксината на Бил Гейтс? На вас, на майка ви, на баща ви? На братята и сестрите ни? На дечицата ни??? Аз не! И няма да се дам без битка! Но само заедно шанса ни за успех е истински! Ако сме сами сме загубени! Това са много мощни световни сили! И не са добронамерени освен към себе си. Който ги подцени може да съжалява горчиво някой ден. Имайте предвид и реалността, че повечето хора ще се подведат по медийните им пропаганди! За това е нужно и важно, всички будни хора да се обединим, за да имаме шанс за успех!

И още нещо. Ако веднъж позволим да ни ваксинират принудително, пак ще го повторят! Ще станем опитните мишки на света, като треторазрядна държава... НЕ господа сбъркали сте народа! Но може би се нуждаем точно от такива опити за посегателства над правата ни, за да се събудим и да оправим държавата си, като започнем да оказваме непреодолим контрол над властта, без значение кой е на власт! Българският народ трябва да дойде на власт самоорганизирайки се! Но нека сега се съсредоточим върху тази битка!

Споделяйте петицията и добавяйте хора към групата! Всеки за който знаете, че е буден разумен човек, родолюбец!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Всички ние! да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...