Твърдо НЕ за промяната на името Prodavalnik на OLX!

Чрез подписването на тази петиция от мен, въвеждайки собствените си данни и имейл адрес, се съгласям с долустоящите изложения:

Категорично съм ПРОТИВ смяната на името на един от най - големите сайтове за онлайн търговия (вероятно и НАЙ - големия) от Prodavalnik.com на OLX.bg

За мен смяната на името ще бъде в огромен ущърб както на администрацията, така и за мен потребителя на този сайт. Смятам и съм сигурен/а, че Prodavalnik се е превърнал в масов онлайн гигант, единствено заради името си.

За мен името Prodavalnik е образа на търговията в България и считам, че смяната му ще работи в наш минус като потребители. Предвид знанията на хората и възможностите им да търсят такива сайтове, се предполага, че ще има отливна вълна от потребители с поне 40%, което не е никак малко.

Това значи, че хипотетично, ако търся нещо вбъдеще и хипотетично моят артикул се намира в тези 40% на отлив, то подразбирам и вярвам, че действието на смяната му работи срещу моите права на потребител.

Категорично подкрепям идеята, името Prodavalik да си остане Prodavalnik и да бъде това, което винаги е бил - мястото на което намираме и продаваме стоки на достъпни цени.

Името Prodavalnik е практически, социално, психологически и икономически по - добрият вариант от OLX.

Звучността от името му го категоризира като платформа за всички, докато OLX звучи като МОЛ (търговски център).

Държа правата ми на потребител да бъдат защитени/удоволетворени/ и да не бъдат нарушавани.

Нека да се има предвид и уважи конституционното ми право на свободен избор в Народно Република Бългагия.

 

Нека въвеждането на двете ми имена, града, имейл адреса и страната на живеене, независимо дали ще се вижда моят подпис или не, да се приема и разбира като истинският ми подпис, посочен според личната ми карта, съответстваща на двете имена.