Създаване на Българска Църковна Община в Стафорд.

Пред Всеки един от нас стои въпроса:

Нуждаем ли се от нещо такова?

Отговорът е повече от ясен-ДА!

Живеем далеч от пределите на Нашата Държава,но това значи ли че не трябва да бъдем духовно,а и морално отговорни за релегиозното възпитание на децата си,а както и за нашето.

Призовавам всеки един от вас, да се регистрира,за да може да покажем на света,а и на себе си,че ние не се лутаме безпътни, а ни има, и сме тук.

Регистрираики имената си в тази Петиция,вие ще направите първите крачки към промяната,Нашата православна църква ще ни озакони като реално съществуваща Общтност от хора,религиозна Общтност и след което ще можем да имаме Свещенник който да води православни Литургии,Да бракосъчетава,Кръщава,Да бъде наш духовен Баща по време на трудности и радости в живота на всеки един от нас.

Моля всеки който се интересува от духовният живот на своето семейство а и от собственият си такъв, да попълни тази кратка,но много значима за развитието на Българската Общност в Стафорд петиция.

Подпишете тази петиция


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook