ПЕТИЦИЯ С ИСКАНЕ ЗА МАКСИМАЛНО НАКАЗАНИЕ ЗА ДРОГИРАНИЯ ШОФЬОР УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! И УВЕЛИЧАВАНЕ НА НАКАЗАНИЕТО ЗА ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ!!!

660_047c332e36eddc3ff5c9061b83fa4bc4.jpg

Молим всички, подпишете петицията и я разпространете в социалните мрежи. Човека загина в неподвижна кола, абсолютно невинен. За убиеца му важи точно обратното! Шофирал е дрогиран с огромна скорост. Всъщтност само метър спаси пешеходците които бяха пред колата на Милен Цветков, да не бъдат сега и те до него, оплаквани от своите близки! Искаме справедлив процес с максимално наказание, без да бъдат съчинявани никакви смекчаващи вината обстоятелства! Никакви протекции за убиеца на Цветков който едва не затри и още невинни хора! Спаси ги чист късмет и това че, колата на Милен Цветков пое удара и забави скоростта на шофьора убиец!

FB_IMG_1587496265352.jpg

ВТОРОТО И МНОГО ВАЖНО ИСКАНЕ В ТАЗИ ПЕТИЦИЯ Е - увеличаване на наказанието като години затвор и размер парична глоба, за шофиране в нетрезво или дрогирано състояние! Искаме драстично увеличение и на двете санкции в закона!

660_2645ce0894868205b7cf021039e4a3d5.jpg

FB_IMG_1587496505708.jpg

ВАЖНО - СПОДЕЛЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!
Приканваме всички да не бъдете равнодушни към тази изключително показателна трагедия! Защото в утрешният ден това може да бъдете вие или някой ваш близък! Вижда се, че никой не е в безопасност до като на пътя има подобни индивиди! Изкажете мнението си в полето за текст! Нека се чуе думата на народа! На всички ни! Поканете и ваши познати да подкрепят петицията като я споделите и разпространите. Този случай е много много важен! Ако на мястото на господин Цветков беше някой обикновен човек, неизвестен, това щеше да е новина за която вероятно нямаше и да разберем. След което ще има още безброй подобни жертви. Но в случая става дума за известен човек. Човек който винаги търсеше и държеше на истината и справедливостта! Който си отиде нелепо от този свят заради един наркоман... Ако и сега не се направят нужните законови промени които да възпрат бъдещите убийци на пътя, то ще последват още много подобни трагедии с невинни хора. Това не бива да остане ненаказано! Ние не бива да допуснем подобно нещо за в бъдеще! Трябва да изискаме от властта да увеличи наказанието при подобни случаи. За това ви молим да изкажете мнението си и да поканите хората да се присъединят към петицията, като я споделите в групите в които членувате. Навсякъде където можете. Този път няма да оставяме нещата да продължат по същия начин!

FB_IMG_1587496513981.jpg

FB_IMG_1587496510989.jpg

FB_IMG_1587496508729.jpg

FB_IMG_1587496516489.jpg

Каним ви да се присъедините и към следната facebook група чрез която ще следим и ще държим, това което ще последва да не бъде опорочено от съдебната ни система! Присъединете и поканете вашите приятели към нея, защото само заедно сме силни!

"Справедливо наказание за убийството на Милен Цветков!"

FB_IMG_1587633341946.jpg

„Светът има нужда от хора, които светят. И в тъмното. Такива, в чиито думи да има мъдрост. А в делата им – справедливост. Да тежат на мястото си, да бъдат пример, да вдъхновяват, да възхищават..."
Поклон! Почивай в Мир!

FB_IMG_1587640186345.jpg

Ето и статия с някои факти по тази трагедия която потресе цялата ни страна:

FB_IMG_1587496797689.jpg

FB_IMG_1587496800198.jpg

FB_IMG_1587496802906.jpg

FB_IMG_1587496805197.jpg

От хората които го уважаваха    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам От хората които го уважаваха да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.