Монтиране на електричество и пълни грижи на кучешки кът в град Ямбол

До кмета на град Ямбол и всички местни институции. Това е гражданска петиция за почистване и монтиране на електричесто от и около кучешкия кът в град Ямбол.

Уважаеми дами и господа, с тази петиция се опитваме да достигнем до кмета и всички местни организации, които биха могли да вземат участие и в решението на нашия проблем.

Бихме желали да се предприемат следните мерки:

1. Почистване на кучешкия кът.

2. Монтиране на ел. осветление.

3. Редовно обезпаразитяване в самия кът против бълхи и кърлежи.

4. Поставяне на кошове за боклук вътре в самите клетки и редовното им почистване.

5. Изграждане на клетки в парк Боровец и останалите квартали на град Ямбол.

6. Монтиране на специално пригодено корито за вода до кучешкия кът.

Бихме искали да припомним, че по начало тези мерки са заложени в Наредба за регистриране, разплод и стопанисване на кучетата на територията на община Ямбол от 2000г. /можете да намерите на този линк/ . Ако нашите желания не бъдат удовлетворени сме готови да търсим правата си по всички законови методи,включително и завеждане на дела срещу общината.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.