Монтиране на електричество и пълни грижи на кучешки кът в град Ямбол

 

До кмета на град Ямбол и всички местни институции. Това е гражданска петиция за почистване и монтиране на електричесто от и около кучешкия кът в град Ямбол.

Уважаеми дами и господа, с тази петиция се опитваме да достигнем до кмета и всички местни организации, които биха могли да вземат участие и в решението на нашия проблем.

Бихме желали да се предприемат следните мерки:

1. Почистване на кучешкия кът.

2. Монтиране на ел. осветление.

3. Редовно обезпаразитяване в самия кът против бълхи и кърлежи.

4. Поставяне на кошове за боклук вътре в самите клетки и редовното им почистване.

5. Изграждане на клетки в парк Боровец и останалите квартали на град Ямбол.

6. Монтиране на специално пригодено корито за вода до кучешкия кът.

Бихме искали да припомним, че по начало тези мерки са заложени в Наредба за регистриране, разплод и стопанисване на кучетата на територията на община Ямбол от 2000г. /можете да намерите на този линк/ . Ако нашите желания не бъдат удовлетворени сме готови да търсим правата си по всички законови методи,включително и завеждане на дела срещу общината.

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook