В подкрепа на предложение за изграждане на закрити кортове в гр.Бургас

Уважаеми съграждани и любители на тениса, с настоящата петиция се обръщаме към всички вас за подкрепа на внесено предложение за гласуване в Общински съвет– гр.Бургас, относно приемане на решение за изграждане на олекотена покривна конструкция над тенис кортове, част от съществуваща спортна инфраструктура в гр.Бургас. Липсата на подобно съоръжение в град като Бургас е в ущърб, както за многобройните любители на тениса, така и за подрастващите поколения, занимаващи се професионално с този спорт.

Община Бургас в последните години инвестира сериозни ресурси в спортната инфраструктура. От тенис общността се надяват, че в бюджет 2020 могат да се предвидят средства за изграждане на закрити тенис кортове. По този начин ще бъдат създадени условия за подготовка не само за бургаските състезатели и любителите на тениса, но ще се даде още една възможност за развитие на спортен туризъм, тъй като наличието на едно подобно съоръжение ще утвърди Бургас като тенис център в страната.

Инициативен комитет    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Инициативен комитет да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.