за АЕЦ Белене

Quoted post


Anonymous

#5 Re:

2012-03-30 22:43

#4: ваня -

аец ще носи печалба за българия. Износа ни храни, не забравяйте! Атонмите централи са последната високотехнологична индустрия , която имаме - спр. предаването Референдум http://bnt.bg/bg/productions/74/edition/21649/referendum_27_mart_2012_eksperten_debat_za_bydeshteto_na_aec_belene

много доводи има за аец - преминати 4 от 7 етапа, дадени почти 2 млрд. - 1/3 от всичката сума.

аец-а ще осигури отказ от добива на шистов газ, който ще развали житницата ни. Освен отва ще спре изсичането на горите за огрев поради най-ниските си цени от вс.видове енергия!

Отговори

J

#7 Re: Re:

2012-04-03 00:07:50

#5: - Re:

Видяхме какво стана в Япония,а тама са десетилетия напред от нас във всяко отношение.Като знам че тук всичко се строи така че една част от парите си ги прибират в джоба,как да разчитаме,че ще е сигурна втората АЕЦ ,а да не забравяме че и първата си работи.При недай си боже някаква злополука не само житницата и горите ни ще заминат ами и ние заедно с тях!!!Не съм и за шистовия газ,защо просто не използват водата толкова реки и язовири имаме и море.Да се вложат средства в обучението на бъдещите потребители-децата ,за да не растат нехайни и разхищаващи родните блага.