Протест срещу лимита при финансиране на лечението на деца

Quoted post

protivpeticiata

#181 Re: ZA LIMITA

2012-03-12 03:18

#18: - ZA LIMITA

Nai-posle edno spravedlivo mnenie. Ostanaloto sa gotovanski ochakvania na hora sushto kato pri komunizma, "nyakoi da ni dade" burzo i sega i to na malcinata deca, chiito roditeli mogat da dadat nai-mnogo glasnost v mediite. Mislene tip "sled men potop". Vmesto da se nabirat sredstva za lechenie v chujbina za edinici, zashto tolkova godini ne se subraha tezi sushtite sredstva, za da bude izgradena bolnichna baza za lechenie v Bulgaria? V koya razvita durjava ima takova naglo ochakvane za bezplaten obyad? Jivotut na vseki chovek, dete i vuzrasten e ednakvo cenen. Zdraveopazvaneto i lechenieto obache sa skupo udovolstvie, polagat vi se tolkova sredstva, kolkoto ste vlojili v zdravnata sistema predvaritelno. Ostanaloto si go plashtate kato si prodadete imotitite, kushtite, vilite, firmite i vzemete ostanalata suma na kredit. Protestirashtite tuk po-dobre da protestirat s iskane da se izgradi klinichna baza v Bulgaria.

Отговори

Една българка

#186 Re: Re: ZA LIMITA

2012-03-13 00:37:28

#181: protivpeticiata - Re: ZA LIMITA

 

Чета и не мога да повярвам.......Или са те оперирали от християнски добродетели, или си емоционален деградант по природа.....Я да те питам.....ако под гъза ти запари и ти е застрашен мизерния животец? Ако нямаш никакви имоти, които и без друго в момента много трудно се продават??? Ами легни и мри тогава! Силно се надявам никой да не ти протегне ръка за помощ! Простил ме Господ за думите ми! Знаеш ли какво изживяват всяка нощ и ден родителите на тези деца, питайки се дали дечицата им ще преживеят и днес? Да не си мислиш, че не са направили всичко възможно и търсенето на помощ чрез дарения е крайна мярка?!? Бащата ма Мерве е потънал в дългове за да не изгубят и второто си дете! Не те е срам! Аман от многознайковци! За да може да се лекуват децата ни тук трябва да има специалисти! А такива няма! Ама кой да знае! Да да хейтваме на ред!Специално теб те поздравявам с песента на Емил Димитров и се моля Бог да спаси душата ти! В изказването ти не откривам нищо друго освен ксенофобия.....  А сега хвърли един поглед към този материал. КАкво четеш в очите на бащата на детенцето??
http://btvnews.bg/tazi-sutrin/razgovori-s-gosti/roditeli-sbirat-ogromni-sumi-dokato-detsata-im-gasnat.html

http://www.save-darina.org/content/view/461/110/ Ето и още една статия, за да видиш с какви "специалисти" ще се напълни въпросната утопична болница!

 

Ето, има и болница!

http://btvnews.bg/video/news/shche-se-prekratyat-li-transplantatsiite-v-bolnitsa-lozenets.html

АКО СИ ДАЛ НА ГЛАДНИЯ ДОРИ ТРОШИЦА ХЛЯБ.
АКО СИ ДАЛ НА СКИТНИКА ДОРИ ИСКРИЦА ОГЪН ОТ СВОЯ ОГЪН.
АКО СИ ДАЛ НА МИЛАТА ОТ СВОЕТО СЪРЦЕ.
АКО СИ ДАЛ НА ЧУЖДИТЕ ЖИВОТ ОТ СЕБЕ СИ, НЕ СИ ЖИВЯЛ , НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ОТНЕМЕ
ОБИЧТА , ОБИЧТА НА ХОРАТА.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ Я ВЗЕМЕ
ЛЮБОВТА, ЛЮБОВТА КЪМ ХОРАТА.
И НИКОЙ И НИЩО НЕ ЩЕ ТИ ОТНЕМА
ВЯРАТА В ТЯХ, ВЯРАТА В ТЯХ, ВЯРАТА В ТЯХ.
ТИ ЗАКЪСНЯВАШ ПОНЯКОГА ИСТИНО,
НО ВИНАГИ ИДВАШ, ИДВАШ ПРИ НАС.

АКО СИ ВЗЕЛ ОТ СЛАВАТА НА НЯКОЙ ДРУГ
ДОРИ ЕДНА ЧАСТИЦА.
АКО СИ ЧУЛ ОТ КЛЮКАТА И Я ПОВТОРИШ ДОРИ ЕДНА СЕКУНДА.
АКО СИ ВРАГ НА ПОДЛИЯ, НО ГО ПОСЛУШАШ
ДОРИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ.
АКО СИ ЯЛ ОТ ЗАЛЪКА НА СВОЙ ПРИЯТЕЛ
И ГО ЗАБРАВИШ

ДАЛИ Е ТРЯБВАЛО ИЗОБЩО ДА СЕ РАЖДАШ....