Не на насилието над животните

Quoted post

Софи
Гост

#90

2012-02-10 05:01

ЗАЩО? Агресията никога не помага!Хората са уплашени и объркани, имат нужда от помощ, а не от наказание! Защото ще излежи присъдата си и не осъзнал защо е бил в затвора ще продължи да търси внимание по начина по който го разбира, но вече агресията му и злобата ще са къде по - големи.Представете си ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, което е било едно чисто ДЕТЕ, какво е претърпял за да прибегне до това отвратително и жестоко действие.А дали от малък не е бил самият той малтретиран, или има психично отклонение за което не е виновен той... просто нямаме право да съдим, ако не знаем. Тези хора, наистина имат нужда от помощ.Разберете ме правилно, не защитавам извършителя просто четейки коментарите в FB под снимката се ужасих.С какво сме по - различни от него, ако го псуваме и му пожелаваме (не обвинявам никого за коментара му)'СМЪРТ МАМКА ТИ МРЪСНА ДА ЕБА СМЪРТ ЗА ТЕБ И ЦЯЛАТА ТИ ФАМИЛИЯ', 'А аз се надявам до утре маика ти да те целува студен в ковчек смърт турска зган !!'; 'Е така трябва ние на турците да им направим защото те са уроди не са хора!' и тн. ДА съгласна съм 'Не трябва да си затваряме очите И за това !'. НО начинът е друг, не е агресия, ЛЮБОВ, това е единственият начин да променим света в който живеем!Да ПОМАГАМЕ, не да съдим и наказваме и да ОБИЧАМЕ, не псуваме, кълнем.Защото именно да вкараш някого в затвора или да го счупиш от бой е затваряне на очите за по - големият проблем... Какво се случва в детството на голяма част на българското население, на турското и на която и да е народност!Родителите, Учителите, Интернет, Телевизията, Обществото - НИЕ възпитаваме тези деца и е наша отговорност да им помогнем да разберат, че имат нужда от помощ, а не е наша отговорност да ги сочим с пръст и да крещим 'УБИЕЦ', и влошаваме положението им, като подсилваме агресията!Надявам се да сте ме разбрали правилно. :) ЛЮБОВ! и айде всички за един по - добър свят!

Отговори


Гост

#102 Re:

2012-02-10 09:34:05

#90: Софи -

I az mislja,che tozi chovek e mnogo nestasten.Taka e-nasilieto v detskite godini porajda agresija!

Naistina, mnogo ot komentarite zvuchat grozno...i njakak nedostoino e za hora,koito obichat jivotni da pishat tezi nesta...

No ima i mnogo dr.komentari-povecheto na hora,koito veche izpitvat otchajanie,che jivejat v strana,kudeto se maltretirat i izbivat jivotni beznakazano!I vuobste,che vse oste se sluchvat!!!!!!!

Na tozi chovek,koito e ubil kucheto,kakto i na tozi,koito zastrelja kuchetata vuv Varna veche ne moje da se pomogne.Roditelite im sa napravili ot tjah sustestva,koito ne vijdat i ne mogat da dadat nisto hubavo.

No ZAKONITE sa zatova,ostanalite v tazi strana,koito iskame da jiveem mirno i s lübov-da budem zastiteni!

A tezi zakoni zastitavat dezata i jivotnite ot svoevolija i nasilie!

Toi ubiva!

Toi ne samo ubiva,toi se snima s ubitoto ot nego jivotno...?!

Men lichno me e strah ot takiva sustestva,koito veche njamat vruzka s istinskata si priroda!A tja e da se razvivame duchovno i da stavame po-dobri!