Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

Quoted post


Гост

#3570

2015-08-14 21:05

Интересно на пръв поглед, след това ми замириса на евтина проституция, защо е нужно да ви спонсорирам? Та вие имате всеки ден хиляди посетители, ефективен и евтин начин за вас. Псевдо патриоти! С удоволствие ще ви препоръчам в ДАНС.

Отговори


Гост

#3573 Re:

2015-08-14 22:22:04

#3570: -  

 От всички коментари които прочетох дотук, всички са против ДПС и БСП както и аз се зарибих с петициятя. Не ми хареса спосорирането и този цитат - знам как беше, знам как е и сега. Народна Република България и нещата ще си дойдат на място. Аз също знам как беше и не мисля, че вие сте един Васил Левски който е прозрял във времето за една чиста и свята република. Спосориране - един невероятен начин да бъдем забелязани от обществото и отговорните лица. - Кои лица? Много лесно седиш си на дупето и очакваш спонсори. Ами нали си патриот, тръгваш от врата на врата заставаш очи в очи, аз така - петиция, спонсорство!

Долу ДПС и БСП ивсички измамни крадливи партийки, Но нещата са глобални и нашите партийки си имат сценарий.  Бих писал още и постал интересни материали, но са нужни патриоти за................ а не озлобен и неосъзнат народ. Съжелявам, че казвам това което виждам и чувствам, сигурен съм ще има обидени или избщо няма да схванат.  Успех!

 
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook