Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#4660 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-22 09:23

#4659: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

много се лъжете ако си мислите че ще мълчим и ще пушим навън.ще направим всичко възможно забраната да падне.и стига сте лъгали за Е.С.защото там тази забрана отдавна я няма постъпиха справедливо като разделиха заведенията за пушачи и за непушачи.ние не сме по малко граждани от вас и имаме еднакви права като в случая са накърнени нашите и няма да се спрем докато де си ги върнем.

Отговори

Асоциация на пушачите в България
Гост

#4661 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-24 08:40:27

#4660: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Някои хора вярват, че основното наследство на лейбъристите е войната в Ирак. Други смятат, че това е забраната за лов. Но въпросът, който засегна много повече хора, повече от всичко, е загубата на работни места в заведенията.
Британската кръчма е международно известна. Тя е изцяло обвързана с историята на нацията. По 26 кръчми седмично затварят, което е повече от 1000 на година. Това променя външния вид на нацията. Градът и селото са осеяни с трупове на кръчми. Вместо да се забавляват, хората стоят пред телевизорите си. Този ужасен процес започна със забраната за пушене. Имаше предупреждения, че това ще доведе до затваряне на кръчми, но въпреки това забраната беше въведена.