Да спрем опасното шофиране на тази жена.Вишнев Нисан Жук ВТ 9309

Quoted post

Гост

#118 Re:

2014-02-11 18:30

#116: - олигофренче смел си щото си анонимен зад монитора едва ли ще си толкова смел очи в очи и друга дума освен педал не си ли научил бе кретен недомаслен , като ти чета малоумните изречения си ми ясен от всякаде , 25-30 годишен чикиджия , бачкащ някъде най вероятно в строителството за 350 -400 кинта , най голямата ти радост в живота е да си надуеш чалгицата в 20 годишното Голфче или Астричка и в петък като ти платят надницата за седмицата се чудиш нови гуми /втора употреба/ли да вземеш или да се пробваш в някоя чалготека да заградиш някоя  достатъчно пияна кифла че да ти пусне въпреки грозната ти муцуна и лош дъх.Няма смисъл да прикриваш зависта си под формата на загриженост към горките пешеходци  ,признай си чисто сърдечно че злобееш щото те е яд че някой карат лъскави коли и не им пука от нищо , яд те е че си се родил цървул и цървул ще си умреш . Сори мухльо не може всички да сме тарикати , трябва да има и баламурници мацката с Нисана какво е виновна че си от вторите .Колкото до мен всяка сутрин между 9 и 10 ч.пия кафе в Търново в Херсона като влезеш ще ме познаеш 2 метра 130 кила съм едва ли ще има по едър от мен в заведението обикновенно седя на барплота с гръб към вратата  ,препоръчвам ти да ме удариш с нещо по тежко по главата и да бягаш по най бързия начин ,щото барна ли ти чикиджийския задник ще се насереш , не ми се ще да тормозя сервитьорките да ти  бършат мръсотиите

Отговори

Гост

#122 Re: Re:

2014-02-11 20:58:57

#118: - Re:

Хахахаха Сладур 2 метра бил 130 кила,пиел кафе в Търново хахахахаха за пореден път показа какъв комплексар-а си!Като си голяма работа що не си напишеш коментарите в групата под петицията бе тарикат-ке?Нали си голям МЪЖ и страшен при това,кво ти пука,давай де покажи се! Ние сме смешници,кво ще ти направим?Завиждали сме на "МАЦКАТА"с Нисана...хахахахаха ква МАЦКА бре,ти на тоя звяр МАЦКА ли викаш? Леле колко сте кухи чак не Ви е мъчно.

КАЛИН

#131 Re: Re:

2014-02-13 16:27:15

#118: - Re:

ТАКА КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ ОБИЖДАТЕ, НЕ МОМИЧЕТО, А ВИЕ СТЕ ЗА ЛУДНИЦАТА, Е ГАТИ СЕЛЯНИТЕ ПРОСТИ СТЕ В ТАЗИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА. ДАЛИ ЩЕ ГОВОРИТЕ ТАКА АКО СЕ ВИДИТЕ НА ЖИВО, ТО В НЕТА ВСИЧКИ СА ОТОВОРЕНИ ДА ПИШАТ. ИЗЛАГАТЕ СЕ. НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГ ФОРУМ ИЛИ ПЕТИЦИЯ ДА СЕ ОБЕЖДАТЕ, ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ДАДЕНАТА ТЕМА ДА СЕ ОТНЕМЕ КНИЖКАТА НА ТОВА МОМИЧЕ, А НЕ КОЙ КАКЪВ ОЛИГОФРЕН Е И Т.Н. ?????МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ ! БЛАГОДАРЯ.