Да спрем опасното шофиране на тази жена.Вишнев Нисан Жук ВТ 9309

Гост

/ #118 Re:

2014-02-11 18:30

#116: - олигофренче смел си щото си анонимен зад монитора едва ли ще си толкова смел очи в очи и друга дума освен педал не си ли научил бе кретен недомаслен , като ти чета малоумните изречения си ми ясен от всякаде , 25-30 годишен чикиджия , бачкащ някъде най вероятно в строителството за 350 -400 кинта , най голямата ти радост в живота е да си надуеш чалгицата в 20 годишното Голфче или Астричка и в петък като ти платят надницата за седмицата се чудиш нови гуми /втора употреба/ли да вземеш или да се пробваш в някоя чалготека да заградиш някоя  достатъчно пияна кифла че да ти пусне въпреки грозната ти муцуна и лош дъх.Няма смисъл да прикриваш зависта си под формата на загриженост към горките пешеходци  ,признай си чисто сърдечно че злобееш щото те е яд че някой карат лъскави коли и не им пука от нищо , яд те е че си се родил цървул и цървул ще си умреш . Сори мухльо не може всички да сме тарикати , трябва да има и баламурници мацката с Нисана какво е виновна че си от вторите .Колкото до мен всяка сутрин между 9 и 10 ч.пия кафе в Търново в Херсона като влезеш ще ме познаеш 2 метра 130 кила съм едва ли ще има по едър от мен в заведението обикновенно седя на барплота с гръб към вратата  ,препоръчвам ти да ме удариш с нещо по тежко по главата и да бягаш по най бързия начин ,щото барна ли ти чикиджийския задник ще се насереш , не ми се ще да тормозя сервитьорките да ти  бършат мръсотиите