Да спрем опасното шофиране на тази жена.Вишнев Нисан Жук ВТ 9309

Quoted post

Гост

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-10 20:45

#82: - Re: Re: Re: Re: Re:

Първо - не пия никакъв алкохол , под каквато и да е форма .....Второ - то и той не може да повтори марките коли , дето ги е изброил, еле пък и данъците да им плати , и искрено се съмнявам да ги има , може , ама под формата на картички  и снимки в компютъра си....Трето - не ходя по чалготеки . И на въпроса сега - чакам да си напише името , щото нали щеше да застава с него.... Пък изброените от него марки автомобили... ми то всеки втори е от изброените марки - сега какво ... да се страхуваме ли? Ха-ха-ха.... Ето , вече ме е страх , утре в 7 сутринта съм на линия из града цял ден ! Чакам го да се срещнем .

Отговори

Гост

#86 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-11 05:48:14

#84: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: олигофренче ти да не си  таксиметров  шофьор бе , ей тия па  най  ги обичам , и бира  не пия нещастнико , нито слушам чалга  , нито ми се налага  да бачкам  щото миндили като  теб  бачкат за мене

Гост

#87 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-11 08:06:12

#84: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Прочети предишните постове на човека /дано я разбереш тази думичка/ ,съмняваш се, че ги има тези коли, защото ти като нямаш и няма и да имаш, не можеш да проумееш, че има хора, които са повече от тебе в всяко отношение, не само по брой коли. За данъците му не бери грижа, защото не е твоя работа, или искаш да му ги платиш???   А ти какъв се явяваш, че някой ще ти предоставя името си???  Явно си таксиджия, щом си на линия по цял ден, внимавай да не ти пратим ДАИ. И още нещо, не ми се говори повече с теб, много си елементарен и злобен, с негативни "хора" като тебе не ми се коментира дори   астрономическото време.