Да спрем опасното шофиране на тази жена.Вишнев Нисан Жук ВТ 9309

Quoted post

nqkoi

2014-02-09 16:38

Гледам има един, двама, където яростно защитават тая ненормалница. Явно по един или друг начин са свързани с нея. До сега съм имал две ситуации с нея. Бях спрял на едно кръстовище и изчаквах да премине, за да завия наляво. Тая кара точно срещу мен и в последния момент сви волана. Детето и жена ми бяха вътре в колата. Ако беше ме ударила, или счупила огледалото щях да я настигна и да я размажа. Такъв момент не бях преживявал скоро. Втория случай кара след мен от центъра по посока Електротехникума и през цялото време ме натиска да карам по-бързо, защото тя явно бързаше. Има едно ограничение, което трябва да се спазва и няма как да се кара със скоростта, с която тя желаеше. Не успя да ме изпревари, защото срещу нея идваха автомобили. Когато минахме кръговото и продължихме посока гарата ме изпревари с мръсна газ и ми показа среден пръст. Тоя път не бях с детето, но майка ми и жена ми бяха в колата. След това едва не отнесе един автомобил, който беше срещу нея и хората вътре гледаха с недоумение. Както и да е. Това, ако е примерното шофиране на тая, значи аз съм негър скиор. Дано нямам други случки с тая, щото не се знае как ще ме намери... Най - малкото може да ходи с шина на средния пръст, за да се понаучи на някои неща.

Отговори

Гост

#72 Re:

2014-02-09 17:14:38

#71: nqkoi - ся да ти обясня нещо побойнико не я познавам , не съм я виждал даже ,защитавам я защото ми е писнало от такива дисциплинирани водачи като тебе , имало знак който трябвало да се спазва ,знаеш ли колко ме вълнуват знаците ако бързам за някъде и някой малоумник като теб ми се е цапнал отпред да спазва знаците , бил с жената , с дещата , тъщата иначе щял дая пребие  голям мъж се извъди бе , що не пробваш да ми пречиш на мен и след като те изхвъпля от  пътя да ме пребиеш -СМЕШНИК си ти мухльо -СМЕШНИК-трепери си за огледалцето на Голфчето купено с парите от нивите  на  дядо и излизай по рядко на пътя щото другия път спазвайки ограниченията може да пречиш на някой  батко с по голям джип от на тая мацка