Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#4509

2013-12-09 15:06

Престъпление е да се пуши на места за хранене!
Престъпление е да се връщат старите правила!
Лъжа е, че заведенията са празни защото не се пуши! Заведенията са празни, защото хората обедняха неимоверно, защото няма на какво да се зарадват, защото нямат сигурност за утрешния ден.
Дори и пушачите не искат да се пуши в заведенията и да се прибира вмирисани на катун.Защо всички управляващи подценяват народа си, защо искат да е болен и неграмотен. Вероятно си мислят, че всички интелигентни и образовани хора заминаха за чужбина и тук остана невежата, лесно управляема и лесно манипулируема рая. Все още сме тук, все още дишаме и докато дишаме ще се борим!

Отговори


Гост

#4510 Re:

2013-12-10 06:50:20

#4509: -

във Великобритания пушачите вече 9 години водят война с управляващата партия за отмяна на пълната забрана.според прогнозите следващата партия която ще управлява ще бъдат лейбъристите които имат в своята платформа отмяна на пълната забрана за пушене.вероятно изборите ще спечелят те.Гешанова говори пълни глупости че пушачите вече били свикнали.със студ, простуди и унижения още никой не е свикнал.при това англичаните си имат своите смоукинг клубове и частни барове където се пуши но се посещават само от определен кръг хора.даже и при тази възможност те не са спрели да воюват за своите права