Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#4506 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: до 4482

2013-12-06 07:13

#4505: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: до 4482

БРЮКСЕЛСКИ БИЗНЕС Кой дирижира Европейския съюз?http://www.youtube.com/watch?v=Umuu2sUg7po
ЕТО ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪЗДАДЕНА С ПАРИТЕ И СТРАДАНИЯТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ И ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, УНИЩОЖАВАТ ВАШАТА СТРАНА И ПОРОБВАТ НАВЕКИ ДЕЦАТА ВИ!
В ТОЗИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ще видите със собствените си очи, какво всъщност представлява ЕС и дали служи на интересите на народите на Европа или ВИЕ сте само пионки, в плановете на могъщите СВЕТОВНИ УБИЙЦИ И ВАШИ ПОРОБИТЕЛИ! Ще ви стане ясно дали те изобщо мислят за интересите на европейските държави и народи,и дали тези народи не са само жертвите които биват измамени, ограбени и после изтрити завинаги от картата на света! Както се казва – Нищо лично, всичко е само бизнес! – Дори когато този бизнес, означава вашата смърт или вечната финансово икономическа окупация на вашата собствена държава и превръщането на децата ВИ, във вечни безправни роби! 
ЕВРЕПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И СВЕТОВНАТА ТЪРГОВСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ВСЪЩНОСТ НЕ СА СЪЮЗ ЗА НАРОДИТЕ, А СЪЮЗ НА ТРАНСНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКО МАСОНСКИ КОРПОРАЦИИ И БАНКИ КОИТО ВИ ОГРАБВАТ И НАКРАЯ СЛЕД КАТО ИЗЦЕДЯТ ДОКРАЙ ВАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ РЕСУРСИ, ЩЕ ВИ ЛИКВИДИРАТ И БУТНАТ В ГРОБА.

Отговори


Гост

#4507 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: до 4482

2013-12-06 15:19:08