Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

Quoted post


Гост

#155

2013-11-16 02:59

'ВСИЧКИ партии управлявали през прехода са за насилствено разпускане, главните лица в тях - за бесилото, а останалите членове в тях - за затвора. ВСИЧКИ управлявали партии. Трябва да съществуват и да ни управляват само или ЧИСТО НОВИ, или НЕОПЕТНЕНИ СТАРИ партии и лица. Толкова е просто. Но има малоумници, гласуващи за Герб, БСП, ДПС и други антибългарски организации, извършващи целенасочен геноцид.'
Napalno saglasni. I kakav beshe tozi prehoood, kam kakvo i za kakvo??? Edno e ysno, tozi prehod ne beshe za horata i naroda, a samo za opredeleni liza, koito i predi prehoda si byaha dobe, a sega, (sled 'prehoda') sa nesravnimo po-dobre... Horata nyamat elementarni yslovia na jivot, nyamat rabota, ne mogat da se lekyvat, stanaha kloshari, narkomani, izbivat se... Tova predi 24 god go nyamashe, vapreki 'totalitarizma' lobima dyma na nyakoi paraziti, prezodenti i segashni 'rakovoditeli' ministri.. Izvhvarlyane na vsichkata tazi paplach...Tezi vinagi shte sa sreshty Bulgaria i horata i..Ne govorim za podloto otvaryane na granizata ni i priemane na 10000 nelegalni arabi, afrikanzi i vseki, koito iska..Pozor..Tezi nyamat myasto sred nas;)))

Отговори


Гост

#3067 Re:

2014-10-22 04:50:51

#155: -  

 Това с насилственото разпускане на партиите , затворите и други "екстри" го има в историята - Пиночет. Чили под военното управление на генералите се превръща в цветуща държава. След като слагат ред предават управлението разцвета отива по дяволите.